Osvitanova.com.ua

Європейський колегіум разом із партнерами з FREE PEOPLE Educational Hub відкриває бордингову школу у Відні. Уже з вересня цього року майже 100 українських старшокласників матимуть унікальну можливість розпочати своє навчання в Австрії.

Школа надасть можливість обдарованій учнівській молоді закінчити середню школу в дружній атмосфері під наставництвом найкращих педагогів.

У які класи ви набираєте дітей?

Ми запрошуємо на навчання учнів 9-11 класів (від 15 років), які вивчають німецьку та англійську мови.

За якою навчальною програмою ви працюєте?

Учні будуть навчатися за доуніверситетською полілінгвальною програмою, яка стане у пригоді старшокласникам, які планують здобувати вищу освіту  в Австрії, Німеччині або Швейцарії. Вона дозволяє  учням глибше досліджувати навчальні предмети та власні інтереси, готуватися до ЗНО, IELTS та ÖSD, відвідувати тренінги, брати участь у волонтерських програмах та готуватися до вступу в ВНЗ. Наша програма охоплює не тільки активну підготовку до іспитів, але й ефективну профорієнтаційну програму.

Якою мовою відбувається викладання? Які інші мови діти вивчають?

Мови викладання: українська, німецька, англійська. Українською мовою викладаються предмети, які потрібні для успішного складання ДПА/НМТ: Українська мова та література, Історія України, Математика. Деякі предмети викладаються німецькою, такі як всесвітня історія, географія та екологія. Англійською мовою викладаються такі курси, як дебати, мистецтво, підприємництво.  

Які умови проживання ви забезпечуєте?

Учні навчатимуться в корпусі одного з віденських університетів, а проживатимуть в сучасному кампусі разом з однокласниками та куратором. На території кампусу є все необхідне для комфортного проживання: коворкінг для підготовки до занять, спортивний майданчик та тренажерна зала, ігрові зони, пральня, зала для івентів, кафе та ресторан, прокат велосипедів. У кампусі проводять різні цікаві заходи для учнів, наприклад, Fuckup Night від студентів найпрестижніших університетів Відня.

Які додаткові активності є у вашій школі?

Крім ефективної навчальної програми, наші учні мають можливість відвідувати цікаві практикуми та тренінги, зустрічатися з відомими людьми, а також брати активну участь в заходах української громади у Відні.

Як вступити до вашої школи?

Етапи вступу до нас наступні:

Залишити заявку на вступ.  Отримати консультацію від менеджера.  Успішно пройти співбесіду онлайн або офлайн.  Обрати варіант проживання та опікунства.  Підписати договори.  Сплатити необхідні вступні внески для початку навчання. 

Чи допомагаєте ви зі вступом до ЗВО?

Наші учні є проактивними та наполегливими, а вчителі натхненними та вимогливими. Під час навчання у Відні наш консультант зі вступу до ЗВО подбає про те, щоб учні дізналися про всі можливості вищої освіти в Австрії та гарантовано вступили до омріяного вишу. Окрім цього, атестат Європейського колегіуму дозволяє дітям вступати до Віденського національного університету без сертифіката про рівень знань німецької мови. 

Чи плануєте ви в майбутньому навчати дітей до 15 років, чи ваша школа створена тільки для старшокласників?

Зараз ми працюємо над декількома освітніми проєктами в Австрії, усі вони будуть унікальними й створюватимуть ще більше можливостей для українських дітей, тому слідкуйте за нашими новинами, попереду багато цікавого!

Адреса школи: Augasse 2, 1090 Wien. 

{{read_more|Читайте також| 6094, 6088}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: