Osvitanova.com.ua

Що вчити на онлайн-курсах англійської для переїзду та життя за кордоном. Базові побутові теми для повсякденного життя за кордоном. Що повторити перед від'їздом.

Онлайн-курси англійської: що знадобиться в повсякденному житті за кордоном

Програма стандартних курсів англійської, як правило, розрахована на те, що студенти застосовуватимуть отримані знання в повсякденному житті, на роботі, під час подорожей або навчання за кордоном. Але не всі тонкощі, які особливо часто зустрічаються на високих рівнях, стануть у пригоді на перших порах життя за кордоном. Розглянемо найпоширеніші теми, які проходять на онлайн-курсах англійської та які стануть у пригоді, якщо плануєте переїзд або тимчасове проживання в іншій країні.

Онлайн-курси англійської: що вчити для життя за кордоном

Якщо ви нерегулярно практикуєте побутову англійську, то перед тривалою поїздкою за кордон чи переїздом радимо освіжити свої знання з онлайн-курсів англійської на такі теми:

Дорога. Потрібно бути готовим до поширених та екстрених ситуацій, які можуть виникнути під час поїздки та перетину кордону. Повторіть необхідну лексику, підготуйте відповіді на можливі запитання, свої уточнення на випадок, якщо потрібно буде дізнатися про маршрут, різні адміністративні та організаційні моменти. 

Заселення. Це слова, фрази та запитання, які стануть у пригоді під час пошуку та поселення в готель чи квартиру. 

Знайомство з містом. У якийсь момент вам знадобиться уточнити дорогу або знайти певну вулицю – повторіть теми, пов'язані зі знайомством із містом, як орієнтуватися в англомовних містах.

Покупки. Пам'ятаєте як вчили на онлайн курсах лексику за темою продукти, одяг, техніка, меблі тощо? Не потрібно заново сідати за підручники та словникові картки – у будь-який момент може виручити онлайн-перекладач у смартфоні. Але знати базові фрази для оплати в магазині, звернення до продавця було б непогано. 

Ресторан. Упевнені, що на онлайн заняттях ви теж будували діалоги на тему «в ресторані» - грали роль гостя або офіціанта. Якщо плануєте їсти не тільки вдома, то освіжіть свої знання і на цю тему. 

Аптека, лікарня та екстрені випадки. Якщо у вас є певні захворювання, то краще заздалегідь знати, яка вам може знадобитися допомога і як її попросити. Крім того, потрібно бути готовим до екстрених ситуацій, які можуть трапитися з вами або тими, хто вас оточує.

Хороший словниковий запас на побутові теми та базовий рівень граматики дадуть змогу навіть початківцю в англійській впевнено почуватися за кордоном

Це базовий список тем, які проходять на курсах і які можуть зустрітися в реальному житті за кордоном. Упевнені, що ви стикалися і з іншими побутовими ситуаціями та знаєте, що необхідно повторити перед поїздкою, щоб упевнено почуватися в новій обстановці.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: