Osvitanova.com.ua

Освітня платформа School Navigator зібрала для вас інформацію про школи з Preschool, що із задоволенням приймуть до себе ваших дітей. Тож пропонуємо вам ознайомитися з добіркою різноманітних закладів, де ваша дитина отримає всі потрібні знання й навички для легкої адаптації до школи.

Приватні школи Олени Вєдєрнікової

Як проходить навчальний день?

Приватні школи Олени Вєдєрнікової працюють з 8:00 до 20:00. Навчання ми розпочинаємо о 9:00 ранковим колом, де обговорюємо важливі події, плани на день, враження від вихідних тощо.

Уроки тривають з 9:15 до 14:00, на перервах діти мають змогу побігати в шкільному дворі, пострибати на батуті та вивільнити енергію на ігрових майданчиках. Також учні впродовж дня підтримують чистоту в класі, підмітають, складають на місце матеріали для творчості.

За якою програмою ви працюєте? Які навички розвиваєте?

На уроках ми застосовуємо багато інтерактивних ресурсів, а також принципи проєктного та інтегрованого навчання. Ми беремо найкраще, адаптуємо та експериментуємо. За основу взяли НУШ, кембридзьку програму з англійської та доповнюємо найкращими світовими й нашими авторськими методиками. Прагнемо, щоб кожна дитина була вмотивована та зацікавлена, тож стараємося давати кожному учню завдання згідно з його вміннями та амбіціями.

Посилену увагу приділяємо математиці, логіці та англійській мові, а також розвитку soft skills. В цьому нам допомагають й шкільні психологи, які щодня спілкуються з дітьми та допомагають їм навчитися комунікувати. А завдяки проєктному навчанню учні розвивають навички цілеспрямованості, роботи в команді, ораторського мистецтва та впевненості в собі.

Для розвитку талантів діти займаються в гуртках та студіях з дзюдо, плавання, танців, живопису, гри на музичних інструментах, фінансової грамотності, рукоділля, фехтування, шахів, капоейри тощо. Регулярно беруть участь у змаганнях та конкурсах, здобувають собі і школі нагороди та призові місця.

Як відбувається оцінювання успішності учнів?

В оцінюванні знань ми використовуємо 12-бальну систему та рекомендації НУШ. Оцінки діти отримують в електронному щоденнику. Щомісяця діти пишуть тестові контрольні роботи, а двічі на рік – семестрові діагностичні з усіх предметів. Це допомагає нам контролювати якість освіти та тримати руку на пульсі. Цікавий момент: учні абсолютно не бояться діагностичних робіт, навпаки – для них це мотивація швидше закінчити роботу та піти гуляти на вулицю. Ми знаємо, що кожна дитина талановита, треба тільки підібрати ключик. Бо вчитися легко, коли цікаво.

Адреси:

Київ: 
вул. Гвардійська 18-А;
вул. Замковецька 74;
вул. Василя Седляра 10;
вул. Лісківська 25;
вул. Алімпія Галика 16;  Львів: вул. Похила 1 та Онлайн-школа

Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 096 102 6032
Детальніше про заклад читайте тут

 

Школа Довкола

Як проходить навчальний день? За якою програмою ви працюєте? 

День в Preschool Школи Довкола розпочинається з 8.00 та триває до 19.00и. Зранку діти збираються та налаштовуються на плідний та цікавий день: проводять ранкове коло, планують свій день та разом з вчителем ставлять навчальні цілі. Впродовж першої половини дня відбувається основний навчальний блок – «Базова грамотність»: математика, читання, письмо та англійська мова. У нашій школі preschool – невіддільний від початкової школи: всі діти віком від 5 до 10 років можуть перебувати в одному просторі та навчатися разом. Проте кожен учень як preschool, так і школи має свої цілі та задачі відповідно до навчальної програми та індивідуального плану. 

Навчальні блоки чергуються з відпочинком та спортом. Школа має велику закриту зелену територію, де є вдосталь місця для активних прогулянок, спорту, двічі на тиждень діти займаються айкідо. Після обіду наші дошколярики мають творчі заняття та проєкти.

В основний навчальний блок також входять Музика та Арт. Учні грають на музичних інструментах, мають свій мінібенд, співають, а також можуть вдосконалювати свої навички на індивідуальних музичних заняттях.

У Preschool Школи Довкола – найкращі натхненні викладачі, яких ми ретельно підбираємо відповідно до наших цінностей. А діти впевнено йдуть за ними та набувають нових знань та вмінь.

Як відбувається оцінювання успішності учнів?

У початковій ланці Школи Довкола немає індивідуального оцінювання. Ми відмовилися від нього, адже не бачимо потреби в такому «заохоченні» до навчання, коли воно захоплює дітей. Проте моніторинг знань відбувається на постійній основі. Учителі стежать за розвитком знань дітей-дошкільнят, ведуть календар досягнень учня, спираючись на програму з підготовки до школи НУШ. 

Адреса: Київська область, с. Хотів, вул. Незалежності 25. 
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 067 216 25 25
Детальніше про заклад читайте тут

 

Спільношкола

Як проходить навчальний день?

День в прескул змодельований таким чином, аби дитина могла підтримувати здоровий баланс між активностями, діяльністю за вибором, навчанням та відпочинком. Графік дня можна умовно поділити на декілька блоків: навчання за основною програмою, харчування, відпочинок/тиха година, додаткові можливості (курси, майстерні, студії) в другій половині дня. 

З 5 червня стартує підготовча група GreenFruits в Спільношколі для дітей 6-7 років. Запрошуємо! 

За якою програмою ви працюєте? Які навички розвиваєте?

Навчальна програма Curriculum враховує знання про вікові психологічні особливості та потреби дітей на різних етапах розвитку та за різними напрямами: мислення, мовна та математична грамотність, управління собою, розуміння інших та здатність діяти разом, уміння бути частиною світу.

Як відбувається оцінювання успішності учнів?

Оцінювання відбувається у вигляді аналізу виконаних завдань з кожною дитиною окремо, з визначенням тем або питань, які варто повторити чи додатково опрацювати. Метою є віковідповідне розуміння дитиною своєї ролі в процесі навчання, розподілу власних ресурсів (навчання/відпочинок/гра), прийняття своїх слабких та сильних сторін, а також формування навичок вибору, взяття відповідальності та руху до мети.

Адреса: Київ, вул. Родини Крістерів, 20г.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 067 110 67 01.
Детальніше про заклад читайте тут 

 

Uniclub

Як проходить навчальний день?

Наш заклад працює з 8:30 до 19:00. У першій половині дня проходять основні заняття з математики та граматики. У другій половині дня розвиваємо творчі здібності дітей. Гуляємо зазвичай 2 рази на день. Щоп'ятниці в дітей кулінарний майстер-клас. 

За якою програмою ви працюєте? Які навички розвиваєте?

Ми розвиваємо дитину всебічно: емоційно, інтелектуально, фізично, соціально та духовно. Застосовуємо як сучасні, так і перевірені часом методики. Важливо, що викладачі постійно підвищують свою кваліфікацію і використовують найсучасніші методики та підходи до розвитку дітей. 

У нас дуже сильна підготовка до школи, завдяки авторській методиці та підходу викладачів до навчання.

Задля інтелектуального розвитку дітей у нас проходять такі заняття:

розвиток мовлення; заняття на синхронізацію півкуль; англійська мова; математика, логіка, ейдетика; підготовка руки до письма; конструювання; дослідницька та проєктна діяльність.

Сучасний світ вимагає від людей не тільки знань та навичок, але й уміння працювати в команді, розв'язувати проблеми, ставити та досягати цілей. Розвиток гнучких навичок soft skills є ключовим для успіху в професійному та особистому житті. Тож у нас відбуваються сюжетно-рольові ігри, різні заходи та квести.

З метою духовно-культурного та фізичного розвитку викладаються такі заняття:

хореографія; музичні заняття; фізична культура; малювання, ліплення, аплікація; акторська майстерність.

Адреса: Київ, Левка Лук'яненка, 9, вхід зі зворотного боку, 2 поверх.
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 098 055 28 11 (Viber, Telegram).
Детальніше про заклад читайте тут

 

M’Andryk

За якою програмою ви працюєте? Які навички розвиваєте?

У садочку М'Андрик ми створили сприятливі умови для комфортного перебування, розвитку та навчання дитини. 
Ми працюємо за розширеною авторською методикою, яка відповідає базовому компоненту освіти, створена на основі державної  програми виховання та навчання дітей у дитячих садках. Дітки займаються у форматі «м’яких інтелектуальних» занять, які мають на меті спостереження за розвитком малюка, підтримка його особливих якостей і уподобань. Індивідуальний підхід до кожної дитини дозволяє створювати умови гармонійного та всебічного розвитку. 

У нас: 

Комфортні приміщення та велике укриття                                       .                      Простір забезпечений генератором, який забезпечує безперервну роботу закладу Сучасні навчальні програми Психологічний супровід Команда педагогів-професіоналів Здорове та якісне харчування 

 

Чому обирають М’Андрик? 

Авторська програма підготовки, яка базується на принципах нейропедагогіки; Врахування індивідуальних особливостей дітей; Ми навчаємо бути сміливими, відстоювати власну думку та кордони; Внутрішнє тестування на початку року, в середині та кінці, для моніторингу та контролю опанування знань, вмінь та навичок усіма вихованцями; Ми готуємо дітей не лише для своєї школи, а за всеукраїнськими стандартами; Успішний досвід попередніх випусків – наші вихованці показують неймовірні результати зрізу знань вже в середині року і всі без виключення зачислені до школи за результатами співбесід;  Відвідуючи протягом року нашу групу Preschool, не потрібно додатково навчатися на підготовчих курсах. 

Як проходить навчальний день?

Навчання у групі Preschool – це: 

щоденні заняття з підготовки до школи, які проводяться по підгрупах; заняття з творчих напрямів, які дозволяють розвивати креативну сторону особистості і відкривати нові таланти; щотижневі заняття з психологом для поступового пізнання свого внутрішнього світу та розуміння своїх емоцій; заняття зі спорту для здоров‘я та гармонійного розвитку; поглиблене вивчення англійської мови; заняття з ейдетики (найсучасніший метод розвитку пам‘яті та уваги); залучення дітей до театралізованої діяльності з метою розкриття творчого потенціалу.        

Адреса: Київ, вул. Євгена Сверстюка, 6В (ЖК «Галактика»)
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 050 870 2020
Детальніше про заклад читайте тут

 

ULAS

Як проходить навчальний день?

Наш день у прескул проходить максимально наближено до дня першокласників у нашій школі Ulas.  

Наші дисципліни:

українська мова (грамота, письмо, читання); математика; логіка; фінансова грамотність; «Я досліджую світ»; English Time; артмайстерня; фізкультура; ейдетика; оригамі; конструювання; чарівні історії.

Наш день насичений різноманітними активностями:

прогулянка; проєктна діяльність; гуртки за різними напрямками.

За якою програмою ви працюєте? Які навички розвиваєте?

Ми працюємо за освітньою програмою «Я у світі», оздобленою нашими авторськими напрацюваннями.

Наші діти опановують такі навички:

комунікація і соціалізація в дитячому середовищі; дрібна моторика – діти впевнено опановують олівець, ручку, ножиці; графомоторика – можуть правильно перенести в зошит графічні образи, дотримуються вимог до ведення зошита, друкування; розвиток зорової, слухової пам'яті, уяви, уваги, мислення; розвиток мовлення – достатній словниковий запас,  вміння висловлювати власну думку; опанування  навичок читання; математичні вміння; позитивний мотиваційний і емоційний стан – легка адаптація в шкільному середовищі.

Як відбувається оцінювання успішності учнів?

Ми не оцінюємо учнів, але заохочуємо до старанності, охайності й дотримання правил. Створюємо невеличкі змагання – вікторини.

Адреса: Київ, вул. Турівська,12
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 099 233 17 30
Детальніше про заклад читайте тут

 

Unique School

За якою програмою ви працюєте? Які навички розвиваєте?

Важливо пам'ятати, що бажання вчитися прищеплюється в ранньому дитинстві. Тому пробудити пізнавальний інтерес у дітей, мотивувати їх до навчальної діяльності – одне з ключових завдань освітнього процесу в Preschool.

Навчання в Preschool передбачає формування в майбутнього першокласника навчальних умінь за трьома напрямками:

Навчальні: загальнопізнавальні (спостерігати, аналізувати, розмірковувати, осмислювати, висловлювати свою думку та шляхи розв’язання проблеми); загальномовленнєві (культура мови, вислуховування, спілкування, розвиток діалогічного та монологічного мовлення, вміння висловлювати словами власну позицію та ставлення на задану тематику); інтелектуальна готовність дитини до навчання (ознайомлення з навколишнім світом, логіко-математичний розвиток, розвиток мовлення, навичок читання та елементів грамоти, підготовка руки до письма, творчий розвиток, іноземна мова). Розвивальні: розкриття внутрішнього потенціалу дитини; пізнання себе у світі та просторі навколо себе; розвиток емоційного та соціального інтелектів; формування внутрішньої мотивації до навчання; адаптація до вступу до школи; вміння вирішувати проблемні ситуації.                                           Виховні: формування самостійності, працелюбності, спостережливості, відповідальності, розсудливості, поваги до себе та оточення; організаційні (самоорганізація, самонавчання, вміння працювати в команді, вміння приймати поразку та перемогу).

Навчальна програма Preschool розроблена на основі:

академічної стратегії школи; програм навчань дітей дошкільного віку («Дитина», «Українське дошкілля» та «Впевнений старт»; принципів програм розвитку емоційного та соціального інтелектів; найкращих методичних напрацювань та технологій навчання дітей дошкільного віку. 

Як проходить навчальний день?

Розклад дітей будується на таких принципах:

уроки тривають по 40 хв; перерви між уроками від 10 хв до 40 хв;  передбачені обов'язкові активності на вулиці; щодня передбачено 6 уроків; з дітьми одночасно перебуває двоє викладачів; о 15:00 починається гурткова діяльність.

Як відбувається оцінювання успішності учнів?

В основі оцінювання успішності учнів закладений принцип «оцінки – для навчання, а не за навчання». 

Основна мета – мотивувати студентів розвиватися й досягати цілей, фіксувати прогрес. 

У систему оцінювання входить: 

гейміфікована система нагород – «юніки», які можна отримати та обміняти на цікаві подарунки; робота з ментором: постановка індивідуальних цілей навчання для кожного учня, комплексна фіксація прогресу; інтерактивні тести та квести з різних дисциплін для відстежування динаміки;  менторські зустрічі з батьками та студентами на початку кожного семестру.

Адреса: Київська область, с. Чайки, вул. Леонтовича, 6.
Номери телефонів, за якими можуть звертатися батьки:
063 886 0947 (Орися, адміністраторка)
067 811 5363 (Ірина, засновниця та очільниця)
Детальніше про заклад читайте тут

 

Маленька Європа

Як проходить навчальний день?

Садочок «Маленька Європа» – це садочок повного дня, що працює з 8:00 до 19:00.  

У першій половині дня дітки займаються навчальною діяльністю, що базується на трьох основних предметах, таких як українська мова, англійська мова та математика (+інформатика). 

Окрім цього є заняття, які спрямовані на розвиток творчих здібностей або фізичного розвитку дитини – музика, малювання, аплікація, ліплення, паперопластика, хореографія, фізкультура, фітнес, валеологія. Також велика увага приділяється морально-етичному та патріотичному вихованню.

У другій половині дня дітки мають можливість відвідувати студії й секції за вибором. 

Окрім навчальної та роботи на студіях і секціях діти займаються проєктною роботою, що передбачає підготовку до свят та різноманітних конкурсів, адже кожен тиждень в садочку є тематичним.

За якою програмою ви працюєте? Які навички розвиваєте?

Ми працюємо за освітньою програмою «Дитина». Формуємо навички самообслуговування, культурно-гігієнічні навички, навички комунікації та співпраці, гри, інтелектуальні навички, емоційно-вольові та соціальні навички.

Як відбувається оцінювання успішності учнів?

Оцінювання в садочку як такого немає, але є мотиваційні фішки, бали, які діти заробляють впродовж дня і потім обмінюють на цікаві діяльності (день кіно, піци тощо) або розмальовки.

Адреса: Київ, вул. Максимовича 28в, ЖК «Нова Англія».
Номер телефону, за яким можуть звертатися батьки: 044 229 97 20
Детальніше про заклад читайте тут

{{read_more|Читайте також| 6006, 5997}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: