Osvitanova.com.ua

Освітня організація «Навчай для України» за підтримки Світового банку та фінансування UBS Optimus Foundation оголошує набір дітей для безоплатних занять з вчителями-тьюторами у проєкті “Освітній суп”. Протягом проєкту діти матимуть нагоду не лише покращити свої знання з української мови та математики, але й отримати підтримку з формування навичок вчитись, комунікації та досягнення цілей.

«Освітній суп» – це безоплатні онлайн-заняття (академічний тьюторинг) з урахуванням шкільної програми для учнів та учениць 5-10 класів.  Наші тьютори – це вчителі, які допомагають дитині визначити прогалини у знаннях, навчитися брати відповідальність за власний освітній шлях та самостійно досягати поставлених цілей. Метою проєкту є вивчення та компенсація освітніх втрат, яких зазнали діти внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Для «Навчай для України» це буде вже друга хвиля «Супу» у 2023 році. Сумарно майже 2000 дітей різного віку отримали якісні заняття зі шкільної програми та підтримку тьюторів у складний час війни. А найголовніше — учасники стали частиною спільноти, яку вони ж самі лагідно називають «супівцями або «супівчанами», знайшли нових друзів та разом ділились власними історіями. 

«Нарешті ми можемо бачити, що нашим дітям попри все цікаво вчитися, Дуже гарна подача матеріалу  та гарне не вимушене спілкування з дітьми», – зазначила Ольга, мама двох учасників “Освітнього супу”. 

Для багатьох дітей «Освітній суп» став також можливістю підтримувати звʼязок з українськими однолітками та освітнім процесом, адже майже 25% учасників навчались в «Освітньому супі», перебуваючи за кордоном. Для цього організатори розробили окремий графік, аби було зручно поєднувати заняття з різницею у часі.

Цьогоріч проєкт фокусується на двох предметах: математика та українська мова. На тиждень учасники матимуть по 2 заняття (по 1,5 години) з кожного предмету – математики та української мови. Загалом 3 години занять на тиждень. Розпочинається навчання уже з 19 квітня. Тривалість навчання — 6 тижнів.

«Освітній суп» цьогоріч реалізовуватиметься у 3 хвилі. Для кращої ефективності проєкту, з усіма учасниками буде проведено опитування щодо академічних показників та загального психологічного стану дітей. У разі перевищення допустимої кількості місць, учасникам надаватиметься пріоритет у запрошенні на наступну хвилю, яка розпочнеться 19 квітня.  

Участь у проєкті повністю безоплатна. Реєстрація за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/XWBUblAh 
Кінцевий термін реєстрації: 9 квітня, 23:59 за київським часом.

{{read_more|Читайте також| 5965, 5922}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: