Osvitanova.com.ua

Мережа приватних шкіл КМDШ оголосила про відкриття конкурсу на стипендіальну програму «Випускник» для талановитих учнів 9 класів. Навчальний заклад не тільки надасть якісні знання та підготовку, а й допоможе правильно визначитися з майбутньою професією, вищим навчальним закладом та подальшим життєвим шляхом. 

Стипендіальна програма забезпечить повністю безоплатне навчання в 10-11 класі в одній з найкращих приватних шкіл Києва. 

Дедлайн заповнення реєстраційної анкети – 31.03.

Участь можуть узяти всі талановиті діти, які мріють навчатися в приватній школі та користуватися усіма її перевагами: інноваційними підходами в навчанні, сучасними лабораторіями, персональним супроводом академічних едвайзерів. Кандидати повинні мати високу внутрішню мотивацію до навчання, прагнути академічних досягнень, ставити перед собою дослідницькі цілі, мати успішне портфоліо за 2-3 останні роки (підтверджені освітні досягнення, розроблені або реалізовані проєкти), володіти англійською мовою на рівні В1.

Для стипендіатів, майбутніх випускників, КМDШ стане надійною підтримкою, базою, яка допоможе максимально розкрити потенціал, комплексно розвиватися.  І в результаті – вступити до вишу мрії та побудувати успішне майбутнє.

Конкурсний вступ на стипендіальну програму «Випускник» відбувається за такою процедурою:

Розгляд даних вступника на відповідність кандидата умовам відбору, які включають опрацювання: анкети, мотиваційного листа, портфоліо успіху за 2-3 останні роки, що засвідчує освітні та проєктні досягнення, фото (скан-копія) письмової заяви одного з батьків про згоду на обробку персональних даних дитини

Проходження індивідуальної співбесіди з управлінською командою школи

Складання вступних контрольних робіт з української мови, математики та англійської мови

Участь у груповій проєктній активності – квесті

Оголошення результатів конкурсу на стипендіальну програму

Зарахування переможців стипендіальної програми на навчання у КМDШ.

Подати заяву на стипендіальну програму можна за посиланням: https://forms.gle/HrMzsq6YXYkaVna98 .

Більш детально з положенням стипендіальних програм КМDШ та процедурою конкурсного відбору можна ознайомитися на офіційному сайті мережі та за телефонами: 0800 332 407 або 044 334 39 78.

{{read_more|Читайте також| 5910, 5924}}

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: