Osvitanova.com.ua

Формування ключових та стійких компетенцій у дітей про безпечну поведінку у час війни та після її завершення – це одна з головних задач батьків та освітян в наш час. Тому освітній проєкт #stop_sexтинг створив спеціалізовані уроки для дітей трьох вікових груп на ці теми. У п’ятницю 21 жовтня уроки представили під час вебінару, до якого долучилося понад 2000 вчителів зі всіх куточків України. Запис вебінару доступний за посиланням.

З 24 лютого питання безпеки вийшло на зовсім інший рівень. З періоду закінчення Другої світової війни країни Європи не стикалися з подібними викликами. Але зараз воєнні виклики та ризики – частина нашого життя, і ми маємо бути готові захистити себе і дітей. 

Війна змушує нас адаптуватись та змінювати звичну поведінку: кожної хвилини може початись повітряна тривога. Ми не можемо це проконтролювати чи бути впевненими, що цього не станеться протягом дня. Саме тому важливо розвинути нові навички та сформувати стійкі компетенції поведінки дітей, коли вони знаходяться на вулиці або вдома.

На жаль, ми будемо зустрічатись з наслідками війни ще довгі роки також тому, що маємо багато вибухонебезпечних предметів на території нашої країни. Тому нам потрібно ознайомити дітей із можливими ризиками, які можуть їх спіткати в офлайн-середовищі.

Усі уроки доступні на сайті: 

Урок для 1-4 класів: https://stop-sexting.in.ua/nebezpeka-v-chas-vijny-urok-dlya-1-4-klasiv-shhodo-bezpechnoyi-povedinky-pid-chas-vijny/ 

Урок для 5-8 класів: https://stop-sexting.in.ua/nebezpeka-v-chas-vijny-urok-dlya-5-8-klasiv-shhodo-bezpechnoyi-povedinky-pid-chas-vijny/

Урок для 9-11 класів: https://stop-sexting.in.ua/nebezpeka-v-chas-vijny-urok-dlya-9-11-klasiv-shhodo-bezpechnoyi-povedinky-pid-chas-vijny/ 

Нагадуємо, уроки можна провести вдома самостійно або порекомендувати вчителям провести їх у школах. Для вчителів передбачено отримання сертифіката про підвищення кваліфікації.

За проведення уроків та перегляд вебінару передбачено отримання сертифіката про підвищення кваліфікації. Деталі для отримання сертифіката за посиланням.

{{read_more|Читайте також| 5680, 5723}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: