Osvitanova.com.ua

Що спільного мають керівники шкіл чи курсів, а ще методисти, вчителі та репетитори, які пов’язані з викладанням англійської мови?

Бажання знайти найсучасніші та якісні підручники? Бажання проводити заняття, які будуть дійсно цікаві учням? Бажання не витрачати на це купу часу, за який можна було б провести більше занять або присвятити іншим справам?

У вас 3 так?;)

Маємо рішення всіх питань одразу – онлайн-платформа TalkEn.Cloud! All inclusive для викладання англійської:

Зручна система менеджменту навчального процесу (LMS) Бібліотека інтерактивних підручників для рівнів pre A1 – B2 з готовими методичними планами занять та автоматизованою перевіркою тестів та завдань Особисті кабінети для адміністратора, вчителів та кожного учня, в яких кожен знайде всі необхідні інструменти

З розумінням ситуації в країні та великим бажанням підтримати український освітній бізнес, ми прийняли рішення зробити доступ до LMS безоплатним на весь перший навчальний семестр, тобто до 1.02.2023 року.

Реєструйтеся за посиланням https://usnd.to/lquQ на презентацію 5 серпня і дивіться на нашому YouTube-каналі, як виглядає платформа і що вона вміє, тому що неможливо розповісти все й одразу. По закінченню презентації матимете 7 днів вільного доступу, щоб спробувати весь функціонал самостійно.

На освітньому ринку такого продукту ще не існувало!

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: