Osvitanova.com.ua

 

Школа КМДШ провела конкурс бізнес-ідей від дітей «Бомба-ракета». 40 учасників від 6 років, 11 проєктів-фіналістів та 6 переможців, які отримали дипломи та грошові винагороди на розвиток власної справи.

Учні представили ідеї власних стартапів. В одному коворкінгу зібралися учасники та групи підтримки зі всіх КМДШ-шкіл, яких в Україні три – дві в Києві та одна у Львові. Ось такі проєкти створили учасники:

Виготовлення натуральних чипсів Шапки та шарфи ручної роботи Проєкт annbox. Дизайн персонажів для принтів. Проєкт Gift Advent та інші цікаві ідеї.

Учні презентували, як народилися їх ідеї, хто їх клієнт, які потреби закриває даний продукт, яка команда потрібна для запуску стартапу, які види рекламних активностей необхідні, щоби про продукт дізналася цільова аудиторія, на що будуть витрачені інвестовані кошти, та що потрібно зробити, аби вже за рік вийти в плюс та отримувати дохід.

Зворотний зв'язок, поради та підтримку діти отримували від членів журі – відомих підприємців:

Дмитро Яремкович – CEO та керуючий партнер групи туристичних компаній Eurotrips в Україні, Білорусі і Польщі. Роман Кузюк – фахівець з управління, фінансів та права, підприємець, письменник, видавець бізнес-літератури. Ірина Тулякова академічна директорка мережі шкіл КМДШ. Анна Петрова - засновниця та генеральна директорка Startup Ukraine.

Участь в таких конкурсах сприяє поглибленню підприємницького мислення в дітей  і підвищує їхню самооцінку і віру в себе.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: