Osvitanova.com.ua

В Україні триває вступна кампанія в заклади профтехосвіти. І хоч раніше ця ланка була недооцінена, цього року Львівський ІТ Кластер почав пілотний проєкт з реформування професій в ВПУ №29.

В рамках проєкту Lviv IT Cluster Academy експерти ІТ-компаній та методисти закладу оновили навчальний план професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення». Тому далі надаємо перелік всіх умов вступу та необхідних документів, щоб новий етап у новому навчальному закладі почався легко та успішно.

Деталі про навчання:

Студенти вивчатимуть основи базових та спеціалізованих мов програмування, таких як C, C++, Java, Javascript, Python. Це дасть можливість вже після закінчення навчання працювати над різноманітними проєктами, в тому числі займатись вебпрограмуванням. Також студенти вивчатимуть основи тестування. Велику увагу при розробці програми ми приділяємо soft skills. Випускник закладу буде вміти: працювати в команді проєкту, вести професійну комунікацію, презентувати свою роботу, володіти англійською мовою на рівні Intermediate і вище.

Чому варто вступати у ВПУ №29

Отримання знань, які точно відповідають потребам галузі Навчальна програма оновлена спеціалістами ІТ-компаній Кластеру Понад 60% часу приділяється освоєнню практичних навичок Викладання предметів провідними експертами Два нові комп’ютерні класи з сучасною технікою 30 місць з державним замовленням

Умови вступу:

Прийом документів на первинну професійну підготовку до ВПУ № 29 м. Львова проводиться з 1 червня 2021 року і закінчується в міру укомплектування груп за професіями, але як правило, не пізніше 1 вересня 2021 року. Вступники подають особисто заяву про вступ до ВПУ № 29 м. Львова, вказуючи обрану професію – Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, форму здобуття освіти, місце проживання, до якої додають перелік необхідних документів.

Детальніше про умови вступу та необхідний перелік документів читайте на сайті: https://itclusteracademy.lviv.ua/

Джерело фото Depositphotos

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram 

Поширити у соц. мережах: