Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше, Садок, Школа

Приватна початкова школа Maple Bear у Києві працює на основі навчальних програм Канади та України.

У турботливому та структурованому середовищі наші діти навчаються за кращими стратегіями та методиками Канади, а творчий педагогічний колектив заохочує їх любити життя та навчання. Участь їхніх батьків додає сильного почуття спільності та високих стандартів поведінки та навчальних досягнень.

Початкова школа Maple Bear Kyiv – це
- білінгвальне навчання;
- канадська методика;
- сучасна та гнучка навчальна програма;
- навички 21 століття.

У початковій школі Maple Bear Kyiv учні розвивають навички спілкування двома мовами (українською та англійською), включаючи розуміння, мовлення, читання та письмо.

Досвідчені українські педагоги використовують основу канадської освіти для розробки ексклюзивної програми української мови Maple Bear. Ця програма відповідає українській культурі та включає національні цінності.

Учні засвоюють навички та поняття, математичні чи наукові, різними способами. До них належать практичні підходи та досвід, а також проєкти, які роблять математику та науку більш цікавими, значущими та актуальними.

Вчителі завжди стежать за розвитком кожного учня, виконуючи роль посередника в процесі навчання. Завдяки щоденному спілкуванню з книгами, сайтами, журналами та можливості описувати свій власний досвід, учні самостійно формують навички читання та письма. Програма також використовує різноманітні заходи, як індивідуальні, так і групові, що сприяють розвитку та вдосконаленню навичок учнів.

Набір учнів першого, другого, третього та четвертого класів на 2022/2023 та 2023/24 триває.

Рекомендуємо заповнити форму попередньої реєстрації. Ми зв’яжемося з вами, відповімо на всі запитання та проведемо детальну консультацію з приводу прийому вашої дитини до школи https://kyiv.osokorky.maplebear-cee.com/order

Ви можете звернутися, надіславши електронний лист за адресою info@mbkyiv.com.ua або зателефонувавши за номером телефону +380444999837.

Поширити у соц. мережах: