Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше, Центр дитячого розвитку

У серці міста ми створюємо сучасний освітній «дім», де освітяни, батьки, діти і молодь – завжди бажані гості, де можна навчатись і відпочивати разом!

Декілька цифр:
1й в Україні
50 крутих тренерів-практиків
40 курсів
5 напрямків
9 форматів додаткової освіти дорослих і дітей
10 нереальних людей в команді
…і це ми тільки відкрились 😊

Для вас у нас завжди готові смачні кава і чай, корисний перекус й цікава екскурсія – тож чекаємо на вас у гості!

ЯК ВИНИКЛА ІДЕЯ?

Безперервний професійний розвиток педагогів неможливий без якісного ринку і свободи вибору на ньому. За новим законом про загальну середню освіту сферу підвищення кваліфікації нарешті демонополізовано, тож шкільні педагоги і викладачі вищих і дошкільних навчальних закладів можуть обирати, як, де і коли їм зростати професійно.

Педагогіка партнерства, тобто партнерські взаємини між учнівством, школою та батьками на якісно новому рівні, є однією з ключових компонентів Нової української школи. Тож батьківство зараз потребує додаткової освіти у цьому напрямку.

Наразі в Харкові та Харківській області немає жодного приватного закладу, який би надавав такі послуги комплексно, сучасно і офлайн. Ми стали першими і у Харкові, і в Україні, хто скористалися скасуванням монополії держави на підвищення кваліфікації шкільних педагогів.

Відштовхнувшись від скасування монополії, ми пропонуємо ще одне ноу-хау: окрім педагогів, у нас уже навчаються дошколята і батьки. Так освітяни можуть дізнатися про потреби батьків, батьки — як допомогти освітянам. А найголовніше — прийняти спільні принципи та цінності. Бо коли у школі вчать одному, а вдома — іншому, зменшується авторитет і вчительства, і батьківства, а діти не можуть довіряти обом. Батьки, які розуміють це, розуміють і потребу в додатковому навчанні та тісному партнерстві з учительством. Більше того, батьки можуть допомогти освітянам розвиватися професійно.

Поширити у соц. мережах: