Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Садок, Школа

Місія, мета, завдання

Колегія мрій - це учні, педагоги та батьки об’єднані спільною метою. Ми разом створюємо освітнє середовище, де кожна дитина зможе проявити свою унікальність, повірити у власні сили та досягти успіху. Засновники школи, педагоги, батьки та учні - всі є однією командою, яка спрямована на реалізацію ідеї школи - досягнення кожною дитиною вершини її людського потенціалу.
Колегія мрій – це маленька країна, де до дитини ставляться чуйно і з повагою. Передові освітні методики та глибоке розуміння вікових особливостей і потреб дітей дозволяють нам дати знання, вміння та навички, що необхідні дитині в реаліях сучасного світу та допоможуть їй стати великою особистістю.

Місія школи
віра в унікальну природу кожної дитини; прагнення розвивати потенціал дитини та сприяти її всебічному, гармонійному розвитку.

Наше завдання
навчити дітей самостійно навчатися і пізнавати світ; створити середовище, де дитина зможе знайти свої інтереси і реалізувати свій внутрішній потенціал.

Наша мета
формувати незалежну креативну особистість, допомогати отримувати якісні знання та набувати практичні навички, що дозволить дитині бути самостійною та адаптованою до сучасного життя.

Наші переваги
Вчимо не програми, а дітей!
Навчання у групах і класах із невеликою кількістю дітей (12-15 діток)
Впровадження інноваційних знань та практик
Індивідуальна результативна робота з кожною дитиною
Баланс навантажень і різнобічний розвиток
Заклад повного дня (учні виконують завдання на спеціальних модулях із самопідготовки, а не вдома, працює чергова група з 8.00 до 20.00)
Вивчення іноземних мов та культур (обов’язкове вивчення англійської мови за сучасними методиками та автентичними підручниками + французька мова з 1 класу)
Проектна діяльність, вплетена у навчальний процес
Формування емоційного інтелекту
Розвиток критичного та креативного мислення


Вікові групи

Дошкільна (0 - 6 років)

Початкова школа (6 - 10 років)

Середня школа (10 - 15 років)

Старша школа (15 - 18 років)


Атестат державного зразка

Школа надає державний атестат


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

08633, Київська обл., Васильківський район, село Мархалівка, ВУЛИЦЯ ЛІСОВА, будинок 2В; 2Г

(38)0684321777,

(38)0979408301

http://colegiam.top/

https://www.facebook.com/collegiamriy/


Події