Osvitanova.com.ua

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Садок, Центр дитячого розвитку, Школа

“Паросток” – найстаріша приватна школа Полтави, заснована в 1994-му році громадською організацією Педагогічний центр «Академія». Недержавна форма власності дозволила з перших днів існування школи бути відносно незалежними від мінливих ідеологічних орієнтирів українського суспільства, поклавши в основу загальноприйнятні європейські цінності гуманізму, культури, освітньої компетентності, реальної демократії і здорового глузду!
Сьогодні школа «Паросток» є навчально-виховним комплексом і об’єднує під своїм дахом не тільки середню школу, а й дитячий садок, і студії раннього розвитку. У 2009 році вона приєдналася до всесвітньої мережі асоційованих шкіл ЮНЕСКО.
Середня школа є школою повного дня, де учні отримують не тільки визначені державою обов’язкові знання, а й освоюють «те, що потрібно для життя»: уміння спілкуватися, здатність ефективно взаємодіяти в команді, володіння іноземними мовами, якості ділової людини, можливість виразити себе в мистецтві, досвід міжнародного співробітництва та багато іншого.
Всі ці аспекти життя відображено у шкільному дні  у вигляді додаткових навчальних курсів, тренінгів, соціальних або освітніх проектів, міжнародного партнерства, конференцій, роботи творчих колективів. 
Індивідуалізована профільна підготовка у старших класах дає можливість кожному учневі скласти потрібну йому навчальну програму, а сам процес навчання організовано таким чином, щоб максимально адаптувати дитину до навчання у ВНЗ. 

Поширити у соц. мережах: