Osvitanova.com.ua

МАРАФОН-ГРА "СИЛА В МЕНІ" 

Дорогі юні друзі та їх матусі!

Якщо вам 5-7 років (для проактивних і в 4, для дуже бажаючих і у 8-10 - для вас будуть особливі пропозиції) запрошуємо вас разом з батьками до марафон-гри "Сила в мені" від Клубу Друзів "Creative Frengly Club".
Ми будемо разом
- тренувати і прокачувати наші корисні звички;
- придумувати, творити, креативити, грати, подорожуючи у країну TRIZ-ландію;
- займатись у "Майстерні творчості";
- навчатись граючи, навчати інших і вести рубрику "Що я вмію і можу вас навчити"
- будемо вчитись робити фото і відео звіти, заробляти ТакНішки і здобувати Кристали Сили.
- вчитись проводити свої "креативні зустрічі" із своїми друзями та шукати друзів

Формат проходження і термін

Гра-марафон проходить в два етапи:
І етап: 21 день (3 тижні)
ІІ етап 14 днів (2 тижні)
Гра-марафон проходить у закритому чаті telegram, де ми отримуємо завдання, звітуємо, заробляємо бали, граючи і підтримуючи один одного.
Окремо чат у телеграмі для батьків для обговорення, пояснення і прояснення завдань, питань-відповідей.

Нас буде підтримувати Драгонфлай з Клубу щасливих вчителів і ТакНішка з країни "TRIZ-ландія". Вони зустрілись в Клубі Друзів і мріють, щоб таких клубів було багато-багато.

Шановні батьки!

Коли ми намагаємось навчити дітей звичайним соціальним навичкам через напруження, вимоги і "потрібно", це стає складною задачею. Ми це будемо робити через "можу, хочу, навчусь, навчу інших" легко і граючи в дружньому оточенні.

Крім того, в житті, на жаль, ми не беремо відповідальність за розбудову дружніх, позитивних відносин в оточенні наших дітей, думаючи та сподіваючись, що дружити ми починаємо самі собою і цьому не потрібно навчати і навчатись.
Отже, ми починаємо брати відповідальність за розбудову дружніх, позитивних відносин в оточенні наших дітей.

І наступний виклик: розвиток і тренування творчого мислення як стилю життя, формування впевненості в собі, внутрішньої сили і опори на себе.

Марафон-гра вирішує наступні задачі:

- ми беремо відповідальність за розбудову позитивних відносин, дружніх стосунків, здобуття і прищеплення соціальних навичок, вміння дружити і піклуватись, формувати впевненість в собі і своїх силах;

- ми разом здобуваємо корисні соціальні звички, формуємо ранкові і вечірні традиції легко, в ігровій формі і в радість в дружньому оточенні (базові корисні навички: п'ємо воду з позитивним внутрішнім настроем, чистимо зуби, миємо руки, дишимо і робимо зарядку, прибираємо кроватку; корисні традиції: збирати хороші справи дня, радощі дня, успіхи і досягнення);

- впевненість в собі є результатом успішного досвіду, який складається з маленьких кроків, ми здобуваємо маленькі щоденні позитивні результати, радіємо і хвалимо та формуємо мислення і дії впевненої в своїх силах, успішної дитини, яка не залежить від зовнішніх чинників похвали.

- вчимось навчатись і навчати, створюємо простір взаємонавчання, проявлення сильних рис дитини, реалізацію прагнення до дорослості і бажання навчати, здобуття і тут успішного досвіду;
- розвиваємо креативне, творче мислення разом;
- пробуємо створювати свої "осередки" клубів і вести там креативні ігрові заняття та дружити.

Автор і ведуча гри-марафону - Наталія Чуприна

професійний коуч, фасилітатор, тренер, математик, ігротехнік, методолог індивідувальних програм розвитку мислення дітей, підлітків, мішаних груп, розробник авторських тренінгів, ігр та ігрових рішень, консультант з розвитку навчальних закладів і освітніх команд

Інформація і реєстрація тут  https://goo.su/1CGt

 

Поширити у соц. мережах: