Osvitanova.com.ua

 

Добірка із віртуальних екскурсій світовими і українськими музеями на той випадок, коли з'явиться час і натхнення для цього. 

Дніпропетровським національним історичним музеєм та деякими іншими українськими музеями мандруємо тут.  А до 3D-туру в Софійський собор нас запрошують на цьому ресурсі.

За цим посиланням вас чекають музеї України просто неба. Сучасний культурний простір України нараховує 7 відкритих музеїв – музеї народного побуту та архітектури у Львові, Києві, Ужгороді, Переяслав-Хмельницькому; Мамаєва слобода у Києві; резиденція Богдана Хмельницького у Чигирині та Запорізька Січ на о. Хортиця – всі їх ви можете відвідати онлайн

Метрополітен-музей у Нью-Йорку пропонує переглянути онлайн понад 200 000 експонатів, серед яких ви знайдете картини Ван Гога, Джексона Поллока і Пабло Пікассо. 

 В Музеї американського мистецтва Уїтні в Нью-Йорку на вас чекають живопис, скульптура, графіка, фотографія і відеоарт  американського мистецтва XX-XXI століть. Понад 23 000 робіт 3500 авторів викладено онлайн. 

Чиказький інститут мистецтв. – не тільки вищий навчальний заклад, а й художній музей, який славиться великою колекцією імпресіоністів і американського мистецтва. 

Національний музей історії у Кракові занурить вас у історію не тільки Польщі, а і всієї світової історії.

Арт-галерея Сіднея чекає на вас, щоб вразити неповторними витворами світового мистецтва.

Читай також про інші віртуальні екскурсії до музеїв світу 8 варіантів незабутньої віртуальної екскурсії.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: