Osvitanova.com.ua

 

П’ять якостей, яких можна навчитися у дитини

Пам’ятаєте ці тортури, коли сидячи над тарілкою і вже наївшись, мама тобі постійно повторює: «Поки все не з’їси, нікуди не підеш!». Насправді ж маленькі діти дуже добре вміють відчувати свої потреби. Вони ніколи не з’їдять зайвого та не ходитимуть голодними. Нам іноді теж варто повчитися чути себе, на їсти все до останньої крихти.

Діти ніколи не будуть проводити час із тими, хто їм не подобається. Якщо навпаки вони відчувають дуже сильну симпатію до когось, то щиро та відверто кажуть про це. Діти дуже чудово відчувають людей на енергетичному плані.

Це надзвичайне натхнення спостерігати, з яким яскравим інтересом дитина вивчає цей світ. Вона все хоче пізнати, все побачити та спробувати. Чому ж ми припиняємо це робити? Невже спробували у цьому житті все? Будьте спостерігачем! Шукайте нові можливості, емоції та відчуття!

Уявіть, що б було, якби дитина припиняла вчитися ходити після кількох невдалих спроб? Ми б так і спостерігали за цім світом з висоти звичайної хатньої тваринки. Чому ж тоді у дорослому житті ми припиняємо шукати інші шляхи досягнення мрій? Учіться у своєї дитини! Досягти бажаного можна завжди.

Ми вже давно не затамовуємо подих від нового сходу сонця, перших весняних квіток та пухнастого білого снігу. Натомість дитина у всьому бачить безмежну палітру позитивних емоцій! Знаходьте дива щодня, вони завжди поряд! Просто ми їх не помічаємо.

Поширити у соц. мережах: