Osvitanova.com.ua

Коли б і куди ви не мандрували з дітьми, на авто, потягом або ж літаком, завжди вас хвилює одне питання: «Чим зайняти дитину у дорозі?» І як всім турботливим батькам, нам хочеться, щоб ці заняття були корисними та розвиваючими. Я підібрала сім популярних активностей для дітей різного віку англійською мовою, дуже зручних для подорожей. Всі вони безкоштовні, потрібно лише завчасно їх завантажити та роздрукувати. Грати можна як командами, так і поодинці.

Scavenger Hunt

Гра, в якій учасники повинні знайти всі предмети із заданого списку. В подорожах діти повинні їх побачити. Мета – зробити це першим, якщо грають декілька гравців. Є навіть різні варіанти залежно від того, чим ви подорожуєте.

Авто: Road Trip Scavenger Hunt

Road Trip Scavenger Hunt 2

Літак: Airport Scavenger Hunt

Colouring Book Airplane Scavenger Hunt

 

I Spy

Гра, в якій один гравець загадує якийсь предмет, якій він бачить, та говорить: "I spy with my little eye ..." та описує його, а гравці повинні відгадати. Є варіації, коли всі шукають якомога більше предметів якось кольору, чи машин певної марки тощо. Така гра не потребує жодної додаткової підготовки.

Є ще друковані ігри, чимось схожі на Scavenger Hunt

Summer Vacation I Spy Printable + Answer Sheet Summer Vacation I Spy Printable

I Spy Travel

 

Alphabet Game

Гра, в якій потрібно знайти предмети на кожну літеру англійського алфавіту. Перша особа, яка заповнила список, виграє. Звісно тут потрібно вміти писати, але це може робити за дитину дорослий, а вона самостійно шукає ці предмети навкруги.

Alphabet Game

Road Trip Alphabet Game

Alphabet Car Game

 

Bingo

Гра, в якій потрібно знайти усі предмети в одному рядку чи стовпці. Перша особа, яка це зробила, стає переможцем.

Car Bingo

Travel Bingo

 

Mazes

Це гра- лабіринт – розгалужені головоломки, де дитина повинна знайти правильний маршрут від початку і до кінця. Пропоную вам повторити різних тварин англійською і попрактикуватися в пошуках. Нижче ви знайдете сотні варіантів.

Animal Mazes

 

Printable mats

Ігрові килимки для рольових ігор. Друкуємо, ламінуємо, практикуємо лексику та граємо з дітьми машинами та літаками, динозаврами та свійськими тваринами.

Airport Play Mat

Race Track Play Mat

Dinosaur Play Mat

Farm Animals Play Mat

Printable Activity Book

Міні книжки з різними іграми та активностями, які можна легко зробити самостійно та брати з собою у подорож.

Road Trip Book

My Busy Book for Travel

Road Trip Activity Pack

 

Багато цікавого та корисного для вивчення і англійської мови з дітьми ви зможете знайти, приєднавшись до нашої спільноти FamiLingvo.

Слідкуйте також за новими статтями – покроковими інструкціями в цьому напрямку, в моїх авторських матеріалах для «Освіта Нова»

Поширити у соц. мережах: