Osvitanova.com.ua

В українському інтернет-сегменті Telegram набирає дедалі більших обертів – і не лише як месенджер, а й як джерело корисної інформації. Певен, що кожен, окрім діалогів з друзями, має підписки на різні Telegram-канали. Хочу поділитись з вами корисними українськими каналами, на які підписан особисто я. Впевнений: ви знайдете їх цікавими й для себе!

Почни Щось!

Класний пізнавальний канал. Поради щодо книг, додатків та різноманітних сайтів. Як ставати краще, ефективніше та продуктивніше. Ідеальний помічник для тих, хто ніколи не хоче зупинятись та бажає саморозвитку.

StudyDive Дейлі Live

Афіша подій. Але подій не звичайних, а освітніх. Як бути в курсі всіх лекцій, майстер-класів, конференцій та вебінарів? Все просто. Підписатись на цей канал, та головне, не забувати відвідувати заходи!

Вибір професії

Досить молодий канал, але вже з дуже цікавим контентом. Актуальна інформація для підлітків, батьків та вчителів щодо новин зі сфери освіти та профорієнтації. З цим каналом точно зможете зробити свідомий вибір професії.

Шрайк Ньюс

Український журналіст Роман Шрайк ділиться новинами зі всього світу. Ну згодьтесь, інколи буває важко слідкувати за всіма подіями у світі, а залишатись необізнаним не хочеться... Окрім цього автор має ще канали про політику, фільми та серіали, а також гумористичний канал.

CASES

А тут можна дізнатись про новини українських компаній. Все, що відбувається та має відбутись у світі українського бізнесу буде відоме і вам, якщо підписатись на цей канал.

Digital masons

Канал для таких любителів маркетингу, як я. Цікаві статті, тренди, події, вакансії та ще багато чого цікавого. Навіть якщо ви не маркетолог і не плануєте ним бути, все рівно рекомендую підписатись для загального кругозору.

Startup Level

Світові новини про діяльність стартапів. Від українських першопроходців до компаній Кремнієвої долини. Все, що може бути цікаво майбутнім та діючим підприємцям та стартаперам.

 

Було ще декілька цікавих каналів у мене серед улюблених, але останніми місяцями вони нічого не дописували. Можливо, вже і не будуть. Тому і не бачу сенсу їх радити.

Поширити у соц. мережах: