Osvitanova.com.ua

В Школі підприємництва та лідерства для дітей та підлітків MBA Kids International вже 8 років допомагають учням обрати комфортну роль в бізнесі, визначитися з майбутньою професією, прокачати корисні навички й знайти своє місце в команді. За програмами MBA Kids International навчаються в Україні, Казахстані, Азербайджані та Бразилії.

Влітку 2020 року MBA Kids International створила гейміфіковану онлайн-платформу mbakids.online, на якій діти та підлітки з будь-якого куточку світу здатні опанувати надважливі для XXI сторіччя навички, так звані soft skills з підприємництва, лідерства, тайм-менеджменту тощо.

Тоді ж, у 2020 році в MBA Kids International за власний кошт започаткували грант на навчання на Річній програмі. Чому? Бо за всі роки існування Школи було багато ситуацій: талановита дитина, вмотивована і наполеглива, здатна свідомо осягнути весь той масштаб знань, що MBA Kids International надає на своїх Річних програмах та короткострокових інтенсивах – але батьки не в змозі оплатити навчання. Втрачати таких дітей, лишати їх шансу опанувати більше корисних навичок завжди болісно. 

На конкурсній основі серед дітей, які безкоштовно пройшли курс з підприємництва на mbakids.online, обрали 6 найталановитіших і найнаполегливіших. Вони закінчили перший рік навчання на Річній програмі MBA Kids і продемонстрували прекрасні результати.

Але в MBA Kids International прагнуть більшого – щоб такий шанс був не у шістьох, а у значно більшої кількості підлітків. Так виникла ідея започаткувати на базі mbakids.online іменну Стипендіальну програму для дітей 7-11 класів зі всієї України.

«Серед грантодавців – виключно особистості, які поділяють цінності MBA Kids International та мають спільні з нами цілі та принципи, – каже Микола Дориченко, CEO MBA Kids International. – Це люди, історія взаємовідносин з якими наповнена позитивом, довірою та результативним драйвом. Більшість з них — батьки дітей, що проходили наші програми. Дехто з меценатів побажав зробити внесок анонімно, і ми пообіцяли не згадувати в комунікаціях їх імена. З усім тим ми цінуємо довіру всіх і пишаємося тим, що в Україні таке можливо».

Серед мецентатів-грантодавців:

Олександр Деркач, співвласник компанії Молочний Альянс (торгові марки «Яготинське», «Пирятин»), приватної клініки «Оберіг»
Микола Дориченко, CEO MBA Kids International
Катерина Загорій, співзасновниця Zagoriy Foundation
Олександр Колб, СЕО агентства Promodo
Анна Мельник, головний юристконсультант та керівник відділу управління персоналом регіону EMEA, компанія Remington Seeds Switzerland
Роман Прокофьев, засновник сайту з пошуку роботи Jooble
Олексій Стеценко, директор з розвитку бізнесу Agrii Ukraine
Дмитро Стрижов, засновник та CEO холдингу охоронних підприємств «Шериф»
Сергій Стьопа, директор компанії АМІКУМ ФАРМА
Любов Ткачук, директор мережі медичних закладів та власниця бренду «Сіті Клініка»
Андрій та Леся Усенко, засновники мережі «М'ясторія»
Сергій Фіцак, керуючий партнер Softjourn Inc.
Олег Шрам, фінансист, інвестор
Василь Ябрик, власник групи компаній Yabryk Management Group

Свого часу Томас Джефферсон казав: «Якщо ми вирішимо всі проблеми світу, але провалимо розв'язання освітніх проблем, наші діти зруйнують те, що ми їм заповіли. Але, якщо ми сфокусуємося лише на розв'язанні освітніх проблем, наші діти розв'яжуть усі проблеми світу». Нехай наші діти матимуть змогу розв'язувати проблеми світу завдяки тому, що зараз отримають від нас якісні знання.

За посиланням можна познайомитися з умовами конкурсу і зареєструвати свою дитину: https://mbakids.ua/stipendiya/

В MBA Kids International обрали вектор – докладати максимум зусиль, аби діти в Україні отримали найякіснішу освіту. Нехай якомога більше людей дізнаються про цю унікальну можливість! Заради нашого спільного Майбутнього!

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: