Osvitanova.com.ua

Разом із ринком зростає вибагливість та ретельність українських учителів при виборі підручників для викладання англійської. Від державних шкіл та репетиторів до курсів англійської та альтернативних навчальних закладів, усе більше освітян щороку експериментують із навчальними матеріалами та часто віддають перевагу британським посібникам. Усім відомі книжки видавництв Oxford, Cambridge, Pearson перевірені часом, апробовані багатьма учнями та викликають довіру.

А що пропонує український ринок? 

Уявіть, що існує якісний український продукт, який може сміливо конкурувати з «британцями» і пропонує не лише підручник з англійської, але й методичний та учнівський пакети.

Найбільша мережа шкіл англійської в Україні «Грін Кантрі» на базі спецпроєкту «Грін Кантрі Букс» створили альтернативну навчальну програму для викладання англійської, яка стрімко набирає популярності серед учителів та шкіл України.

Більше, ніж просто підручник

У альтернативній програмі «Грін Кантрі Букс» навчальний комплект — це більше, ніж Workbook, Pupil's Book та диск з аудіозаписами. Підручник — це тільки складова Комплекту учня, і працює він тільки в парі з інтерактивною онлайн-платформою, на якій розміщені відео- та аудіоматеріали, вправи-тренажери, нова лексика та пояснення граматичних тем.

 

Перевернутий урок, який допоможе мотивувати учнів

«Грін Кантрі Букс» — перша в Україні програма, розроблена за концепцією «Перевернутий урок», яка широко використовується в країнах Європи та світу.

Суть у тому, що за цією концепцією діти готуються до занять, самостійно опрацьовуючи новий матеріал (граматику і лексику), а на занятті під менторством учителя відпрацьовують набуті знання практично. У програмі Грін Кантрі Букс це реалізовано завдяки інтерактивній онлайн-платформі, на яку завантажено навчальні відео та вордлісти до кожного уроку з можливістю прослухати вимову. А плани занять побудовані так, щоб викладач зміг легко перевірити рівень розуміння нового матеріалу дітьми, відпрацювати складні теми та допомогти навчитися застосовувати нові знання на практиці.

Для дітей — це вільний доступ до інформації 24/7 на інтерактивній онлайн-платформі. А відсутність домашки надає додаткової мотивації: тепер готуватися до занять можна цікаво та саме в такому форматі, до якого звикли сучасні діти — онлайн.

Для вчителів — можливість допомогти дітям глибше пропрацювати матеріал та приділити максимум часу на занятті розмовній практиці та проєктним завданням.

Більше про програму «Грін Кантрі Букс»

Демо-пакет програми ви можете знайти тут. За цим посиланням можна ознайомитись з матеріалами, які входять до навчального комплекту «Підручник+платформа» для комплексного вивчення англійської мови.

Всередині ви знайдете матеріали для різних вікових категорій: приклади завдань на онлайн-платформі, сторінки з підручника, приклади похвилинних планів занять для викладача.

Також до 9.06.2021 на сторінках «Грін Кантрі Букс» у Фейсбуці та Інстаграмі проходить розіграш 30 навчальних комплектів (по 15 на кожному ресурсі). 

Дізнатися більше про програму Грін Кантрі Букс та отримати безплатну консультацію можна тут.

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: