Osvitanova.com.ua

Один з найкращих способів створити святковий настрій – це перегляд різдвяно-новорічного фільму поряд із вже прикрашеною ялинкою. А ми зробили для вас добірку різдвяно-новорічних фільмів для всієї родини, які наповнять ваші серця затишком, любов’ю та радістю.

 

1. Пригоди S Миколая (2018)



Українські Карпати. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай. Насправді, це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком та місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

2. Хроніки Різдва (2018) і Хроніки Різдва 2 (2020)

Історія сестри і брата, Кейт і Тедді Пірс, які напередодні Різдва намагаються зняти відео зі справжнім Сантою, перетворюється на несподівану подорож, про яку більшість дітей може тільки мріяти.

3. Тільки диво (2018)



Новорічне українське фентезі. В центрі сюжету знаходяться юнак Северин та його сестричка Аніка. Їх батько бореться зі страшною хворобою. Щоби вилікувати його, діти відправляються в небезпечну подорож за ліками. Сімнадцятирічний Северин живе разом із родиною в мальовничому гірському місті, яке потерпає від нескінченної зими довгі сім років. Небагатий, проте добрий і сміливий юнак повинен привезти відомого лікаря для батька, який був сильно поранений, рятуючи рідне місто від руйнівного наступаючого льоду. На його шляху багато перешкод: стихійні лиха, таємничі літаючі істоти і безжалісні лиходії.

4. Лускунчик і 4 королівства (2018)



У найважчі часи тільки Різдво приносить щастя в кожен будинок. Тільки ось юна Клара не хоче нічому радіти. Але її хрещений батько Дроссельмейер зробив їй незвичайний подарунок, який дозволив дівчинці потрапити в захопливий паралельний світ. Клара потрапила у світ, створений її загиблою матір'ю. У цьому королівстві є кілька областей: Країна Снігів, Країна Квітів, Країна Солодощів. Пробувши трохи там, дівчина зустрічає солдата Філіпа та розуміє, що вона принцеса, а мати її – королева. А ще Клара дізналася, що всі ці землі в небезпеці, адже їх хоче захопити Імбирна Мати разом зі своєю мишачою армією. Кларі треба дістатися до Четвертої Країни та дати бій ворогові. Цей світ потребує гармонії.

5. Хто в домі тато (2015) та Хто в домі тато 2 (2017)



Бред – тихий і скромний чоловік. Усіма силами він намагається стати гарним батьком Ділану та Меган, дітям своєї дружини Сари від першого шлюбу. Здається, що це в нього виходить. Але свої корективи вносить приїзд справжнього батька дітей Дасті Майрона. Щоб завоювати увагу дітлахів, ці двоє ладні зі шкіри лізти. Ось тільки чи дадуть такі зусилля результат, поки не зрозуміло. У 2017 році вийшло продовження стрічки. Чоловіки вирішують відсвяткувати Різдво разом, в єдиному сімейному колі. Однак весь їхній план летить коту під хвіст, коли на свято приїжджають батьки головних героїв. 

6.  Людина, яка винайшла Різдво (2017)



Письменник-початківець Чарльз Дікенс вже зробив багато спроб випустити який-небудь бестселер, але його життєвого досвіду виявилося занадто мало для такої справи. Жодне із зібрань творів не знайшло відображення в серцях публіки. І тоді він вирішує сам за свої гроші випустити «Різдвяну пісню». Йому не важливо, як на неї відреагують люди, головне, щоб вона була, і щоб її співали.І

7. Різдво в повітрі (Рождество в воздухе) (2017)



Лідія, успішний тайм-менеджер, постійно намагається розширити свій бізнес, але її амбіції відходять на другий план, коли вона зустрічає Роберта – вдівця з двома маленькими дітьми, яким потрібна її допомога.

8. Ідеальне Різдво (2016)



Сім'я Феберов дуже молода і у них попереду перше спільне Різдво. Подружжя запросило на цю різдвяну зустріч всіх своїх рідних. Головні герої хочуть організувати найідеальніше Різдво на Землі. Пара починає підготовку до святкування. Вони вирішили все робити тільки разом – від вибору ялинки, готування святкового частування до веселих різдвяних жартів і танців. Подружжя вірить, що всім на їх святі буде дуже весело і гості залишаться задоволені. Та як виявилось, у кожного з героїв фільму своя мрія і своє бачення такого чудового і сімейного свята, як Різдво.

9. Різдво з Лускунчиком (2016)



Стати прославленою балериною – ось про що мріє Лілі, героїня цієї стрічки. Але доля перекреслила всі плани, коли в страшній автокатастрофі загинула її старша сестра. Лілі не могла залишити осиротілу племінницю напризволяще і оформила опікунство і стала виховувати дитину як свою рідну. Про особисте життя і професійний балет довелося забути. Однак Лілі продовжувала танцювати вдома, а дівчинка все бачила, уважно спостерігала та згодом стала учасницею балетної вистави «Лускунчик», коли їй виповнилося 8 років. Лілі була вкрай здивована, коли дізналась, що постановником »Лускунчика» буде той самий Марк, з яким вона розсталася після того, як взяла опікунство над племінницею. Здається, у неї з'явився ще один шанс стати балериною та повернути свою любов. Але як вчинить жінка, яку одного разу серйозно образили?

10. Любіть Куперів (2015)



Купери – величезна сімейство, яке складається з аж чотирьох поколінь. Вони люблять одне одного, але іноді не особливо ладнають. Різдво – то час, коли всі родичі збираються в одному будинку і за одним столом, і ось тоді і починається найцікавіше...

11. Корона на Різдво (2015)



Після звільнення з роботи покоївки в шикарному готелі Нью-Йорка, Еллі з небажанням погоджується на тимчасову роботу гувернанткою для юної дівчини, чия сім'я, одна з найвпливовіших сімей Європи, яка проживає у справжньому замку.

12. Північний полюс: Відкрито на Різдво (2015)


Історія про успішну ділову жінку років тридцяти з хвостиком Маккензі Уоррен, яка напередодні різдвяних свят отримує незвичайну звістку – тітка залишила їй у спадок готель, розташований в невеликому містечку. Хвиля спогадів накриває героїню, адже з цим місцем, таким рідним і милим серцю, пов'язані найщасливіші хвилини дитинства. Але робота, робота, робота... і виникає дилема – довести до розуму будівлю і продати за вигідну ціну або ж переглянути свої погляди на життя. Рішення дається непросто. Нові люди, дитячі спогади і справжні бажання додають складнощів. Аж ось з'являється невгамовна, життєрадісна Клементина, щоб допомогти Маккензі зробити вибір.

13. Якраз під Різдво (2015)



Молода психологиня повинна зробити найважливіший вибір у житті – виїхати на інший кінець країни заради престижної роботи або вийти заміж за чоловіка, який кохає її з самого дитинства. На Різдво вона дивом переміщається на три роки вперед і бачить своє власне життя.

14. Напередодні Різдва (2014)



Весела історія, яка відбулася напередодні Різдва. Хтось підкидає під торговий центр красиву коробку, всередині якої співробітники виявили цуценя і записку, в якій просять віддати його в добрі руки. Колеги по роботі не можуть з'ясувати, хто буде стежити за щеням і кидають жереб... а в цей час одинока матуся намагається зробити найкраще Різдво для своїх двох дітей. Не вистачає тільки дива. 

15. До дідька щасливе Різдво (2014)



Бойд Мітчлер і його дружина Луенн вирішують провести Різдво з батьком Бойда та його, м'яко кажучи, дивним сімейством. Зрозумівши, що він забув удома усі подарунки, Бойд в компанії брата і батька стрибає в машину і намагається зробити неможливе: з'їздити додому і повернутися назад до світанку.

16. Ельф (2013) 



Багато років тому грайливий малюк сховався в мішку Санта-Клауса і вирушив на далекий Північний Полюс. Опинившись серед ельфів, бідний хлопчисько був усиновлений одним з них, отримав ім'я Бадді і через роки намагається затвердитися в складному світі чарівних істот. Одна проблема – надто вже він високий і помітний, щоб стати справжнім ельфом...

17. Помічниця на свята (2012)



Сара в ранньому дитинстві дуже любила Різдво, писала Санті листи і з нетерпінням чекала подарунка, але з часом вона змінилася. Подорослішавши, дівчина перестала насолоджуватися святами, у неї з'явилася сім'я, стало не до мрій. Навіть дітям вона не може подарувати справжнє відчуття свята і чаклунства. Однак, Сара і не здогадується, що в резиденції Санта-Клауса пильно стежать за всіма людьми, щоби ні в якому разі не дати зникнути духу Різдва. Тепер на допомогу цій родині відправляється молодий ельф Крістіна. Її метою стає повернення в будинок Сари і Скотта почуття свята, миру, добра і розуміння. Але тільки цього недостатньо, їй також потрібно розтопити лід у серці самої Сари, і змусити її згадати далекі дитячі спогади, заховані під безліччю буденних клопотів.

18. Подорож до Різдвяної зірки (2012)



Хоробра маленька дівчинка Соня відправляється в небезпечну подорож, щоб знайти Різдвяну зірку, звільнити королівство від закляття і повернути давно зниклу принцесу. Але підступні вороги всіма силами намагаються перешкодити їй. І тоді в покритих снігом норвезьких горах починається справжня чарівна пригода...

19. Янгол у сусідстві / Ангел по соседству (2012)



Це історія маленької дівчинки, яка мріє про повноцінну сім'ю: про батька для себе та чоловіка для своєї мами. Працюючи над шкільним завданням написати твір на тему «Моє неможливе різдвяне бажання», Олівія Мід швидко помічає, що відбувається щось незвичайне. Бажання збуваються. Вона переконана, що відповіді пов'язані з таємничою жінкою, яку вона вважає ангелом. Незабаром вона виявляє, що таємнича жінка, Елсі Уейбрайт, не ангел і в неї багато секретів. Але хіба у неї є відповідь, як виконуються різдвяні бажання?

Читайте також: 40 віршів про зиму, які легко легко вивчити дітям

20. Різдво з Холлі (2012)



Звичайна дівчина вирішує змінити своє життя. Вона переїжджає в маленьке містечко і планує зайнятися невеликим бізнесом. На новому місці, Меггі знайомиться з приємним молодим чоловіком, який володіє власним кафе. Між ними виникає симпатія, однак хлопець давно подарував свій особистий час своїй маленькій племінниці.

21. Старий Новий рік (2011) 



Герої фільму – жителі міста, які ніколи не сплять. Нью-Йорк в період новорічних свят переплете життя кількох героїв: вмираючої в лікарні літньої людини, секретарки, що вирішила здійснити дані собі обіцянки, продюсера знаменитого новорічного шоу на Тайм Сквер, людини, яка взагалі ненавидить це свято. Всього 8 історій, персонажі яких пов’язані один з одним родинними, дружніми чи іншими зв’язками. Їх об’єднує одне — вони всі мріють про те, що саме в цю ніч їх мрії здійсняться.

22. Принцеса на Різдво (2011)



Джулс дізнається, що Різдво їй доведеться зустрічати безробітною. Це не найкраща новина, зважаючи на те, що на плечах дівчини лежить відповідальність за двох дітей – її племінник і племінниця залишилися без батьків. Але Різдво недарма вважають чарівним – не встигає Джулс як слід засмутитися втраті роботи, як отримує несподіване повідомлення від свого дідуся з Європи. Наприкінці свого життя старий бажає познайомитися зі своєю онукою, хоча і не має до неї жодних родинних почуттів. Для Джулс і дітей це найкращий варіант на Різдво, і тому вони відправляються в подорож. А в гостях у діда-герцога молоду американку чекає по справжньому казкова зустріч...

23. Втрачене Різдво / Потерянное Рождество (2011)



У переддень Різдва в Манчестері з'являється дивний загадковий чоловік. Він не пам'ятає ні як його звуть, ні де знаходиться, ні що там робить. На куртці, в яку одягнений, він прочитав тільки ім'я Ентоні. І незабаром виявляє в собі унікальну здатність. Доторкнувшись рукою, він безпомилково визначає, що втратили люди, і допомагає їм знайти. Хто він і чому опинився в Манчестері на Різдво через рік після того, як у маленького Гуса в автокатастрофі загинули батьки? І чи всі втрати він в змозі повернути?

24. Скасувати Різдво (2010)

У Санта Клауса великі проблеми: сучасні меркантильні діти більше не вірять у нього. Щоби зберегти свою «посаду», Санта відправляється в приватну американську школу. Всього лише за місяць він повинен відродити дух Різдва і переконати юних циніків у тому, що він, Санта, насправді існує.

25. З Різдвом! (2009)



Пол Маденс – шкільний учитель і, в минулому, невдалий актор театру. Він невдаха і вічно незадоволений життям чоловік. У такому асорті характеристик важко знайти потрібну якість для вдалої постановки шкільного різдвяного спектаклю, в якому йому відвели роль режисера. А тут ще й «стара» любов спливла нізвідки. Кому захочеться вдарити обличчям у бруд на очах у всіх?!

26. Пес, який врятував Різдво (2009)



Зевс, Лабрадор і колишній поліцейський пес, що втратив здібність гавкати. У притулку його знаходить Джордж Банністер, який придбав Зевса в якості різдвяного подаруноку й хорошої сторожової собаки для будинку. Діти дуже зраділи такому «різдвяному подарунку», але мама категорично проти собаки. Посперечавшись, сім'я вирішує залишити собаку на Різдво. В переддень Різдва, коли сім'я Банністерів їде до бабусі, собака залишилася одна вдома. В цей час пара грабіжників, Тед і Стьюї вдираються до будинку, гадаючи, що в будинку нікого немає, але на них чекала несподіванка...

27. Чотири Різдва (2008)



Бред і Кейт живуть разом близько трьох років, вони чудово ставляться один до одного, мають спільні інтереси і насолоджуються життям удвох. Переживши в дитинстві розлучення батьків, вони обидва виступають проти офіційного шлюбу. Напередодні Різдва закохані молоді люди, як звичайно, придумують відмазку для батьків і збирають валізи на сонячні острови Фіджі. Але планам не судилося здійсниться. Через сильну негоду рейси авіакомпаній скасовані на невизначений термін. Тепер Кейт і Бред мають провідати своїх батьків і провести чотири різдва в різних сім'ях, в яких родичі зовсім не подарунки долі.

28. З Різдвом, Дрейку і Джоше! (2008)



Поки батьки зустрічають Різдво на Гаваях, Дрейк і Джош втрапляють у різдвяну халепу. Вони отримують роботу Санта-Клауса. З цього і починаються всі неприємності. Поліція, в'язниця, дитячий бунт і шалена мавпа – і це тільки квіточки. Вечірка на даху закінчується для Джоша гратами, а для Дрейка – зобов'язанням виконати різдвяну обіцянку маленькій дівчинці. Від цього тепер залежить, чи залишаться Дрейк і Джош на волі, чи їхня доля – буцигарня. Все ускладнює те, що поручник-поліцейський, приставлений за ними наглядати, ненавидить Різдво і робить все, щоб хлопцям було непереливки.

29. Мільйон на Різдво (2007)



Батько сімейства і троє його дітей переїхали з Лос-Анджелеса в Едмонтон. Тут у них немає ні грошей, ні друзів, ні різдвяного духу. Так трапилося, що їх мати не зможе прилетіти вчасно, тому різдвяні покупки доведеться робити без неї. І настрій починає бути більш різдвяним, коли 12-річний Брайан і його 6-річна сестра Мері знаходять в одному з магазинів величезну кількість грошей. З цього моменту і починаються пригоди... 

30. Різдво (2007)



В цьому році в сімї Вітфілдів Різдво обіцяє бути таким, яке ніколи не забудеться. Всі брати і сестри зібрались вдома разом вперше за багато років, і кожний з них привозить з собою неймовірну кількість вантажу. Коли яскраві гірлянди розвішені, святкові вогні горять, тут же відкриваються секрети. Їхні життя перетнулись і вони допомагають один одному відкрити істиний сенс сім'ї. 

31. Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений (2006)



У маленькому північноамериканському містечку напередодні Різдва один з жителів вирішив прикрасити свій будинок ілюмінацією, яку було б можна бачити з космосу. Це не припало до душі селянам і особливо його найближчому сусідові. Проте врешті-решт протиборчі сторони відкривають для себе справжню цінність Різдва.

32. Фред Клаус (2006)



Фред Клаус, злісний старший брат всім відомого Санти, змушений переїхати на Північний полюс, щоб уникнути тюремного ув'язнення. Чи зможе він реалізувати свій мерзенний план з викрадання Різдва, обдуривши брата?

33. Чарлі і шоколадна фабрика (2005)



Маленький хлопчик Чарлі Бакет живе у бідності. Мешкає він разом зі свою сім'єю (мамою, татом, двома бабусями та двома дідусями) у маленькій дерев'яній хатинці на краю великого міста. Йому раз на рік – на день народження – дарують єдиний дарунок – маленький шоколадний батончик. У цьому ж самому місті живе ексцентричний виробник шоколаду Віллі Вонка, який закрив свою фабрику для сторонніх очей після того, як його конкуренти викрали кілька таємних рецептів. Та одного разу Чарлі потрапляє до фабрики. Ця захоплююча екскурсія по шоколадній фабриці назавжди змінить життя Чарлі, та й самого Віллі Вонки.

34. Пережити Різдво (2004)



Самотнє рутинне життя багатія Дрю Летама приводить його на Різдво в приміський будинок свого дитинства. І навіть той факт, що будинок заселений тепер іншими людьми, не може зіпсувати Дрю настрій. За солідну винагороду він пропонує сімейці Валко на час стати його ріднею, і сам мріє відзначити свято в їхньому колі. От тільки гроші приваблюють далеко не всіх його нових родичів, та й самі Валко, здається, є рідкісною сімейкою психопатів…

35. Різдво з невдахами (2004)



Лютера і його дружину Нору просто дістало Різдво. Вся ця суєта, ці ялинки, подарунки і хлопавки. У цей рік вони твердо вирішують «забити» на нього і змотатися в круїз по Карибах, забувши про ідіотські колядки під вікнами і тріскучі феєрверки сусідів. Зовсім скоро ця чутка облетіла все місто і люди почали організовувати мітинги та протести сімейці. Проте, обставини міняються, дочка Кранків приїдждає на Різдво з своїм нареченим і батькам доводиться готуватись до Різдва!

36. Поганий Санта (2003) і Поганий Санта 2 (2016)


Віллі – незвичайний Санта-Клаус. Раз на рік на Різдво він разом зі своїм напарником грабує черговий універмаг. До того ж у минулому він відсидів у в'язниці, був не один раз одружений, а нині Віллі – злісний бабій і пияк. Він по-справжньому поганий, нестерпний Санта! Але знайшовся хлопчина, який все-таки в нього повірив. І Віллі доведеться творити справжні чудеса, щоб цього разу довести задумане до кінця! А в другій частині Віллі запланує ще одне пограбування. 

37. Реальна любов (2003)



Різдвяна романтична комедія описує дев'ять історій, що розвиваються паралельно. Кожен персонаж є важливим, а виділити окремо героїв-зірок – неможливо. Дія стрічки відбувається напередодні Різдва, а от кульмінація всіх сюжетів припадає на Святвечір. Наприкінці ви побачите, що всі персонажі так чи інакше пов'язані один з одним, адже любов, як і Різдво – це диво, яке об'єднує, скажімо, і прем'єр-міністра Великобританії, і акторів-дублерів, які знімаються в еротичних сценах.

38. Інтуїція (2001)



Одного зимового дня, посеред нью-йоркського натовпу Джонатан зустрів Сару. Дві незнайомі людини відчули, що щось їх притягує один до одного. І вони перевіряють долю: він пише свій телефон на 5-доларовій купюрі, вона – у книзі. Купюру розмінюють, а книгу продають букіністу. Джонатан и Сара впевнені, що скоро мають зустрітися знову. А що, коли Доля вирішила пожартувати?

39. Сім'янин (2000)



Що би ви обрали: бути президентом великої інвестиційної компанії, жити в розкішній квартирі з видом на мільярд доларів, їздити на останній моделі Ферарі і при цьому залишатися одиноким, або працювати продавцем автопокришок, купувати одяг у супермаркеті і пересуватися по рідному передмістю на вмісткому і ще не дуже старому мінівені? Не поспішайте з відповіддю, адже не дарма доля у вигляді обдовбаного чорношкірого діда мороза надає Джеку шанс спробувати обидва варіанти. І, повірте, не дивлячись на велику кількість комічних ситуацій, які тепер є невід'ємною частиною його життя, Джека чекає тяжкий вибір.

40. Як Грінч викрав Різдво (2000)



У казковому містечку Хторвіль, де мешкають хтори, готуються зустрічати Різдво. У передсвятковому настрої всі хтори бігають по крамницях, купуючи подарунки для рідних, готують дома святкову вечерю. Та лише він, ображений з дитинства, ненавидів це свято, і намагався всіляко напакостити хторам. Але маленька дівчинка, на ім'я Сінді, вірила, що глибоко в душі, він залишився добрим, і таки вона мала рацію...
 

41. Я буду вдома на Різдво (1998)



Джейку Уілкінсону, егоїстичному, хитрому і спритному студентові коледжу світить нелегка справа - він повинен встигнути додому до Різдвяного вечера, або втратити розкішний Порше, який пообіцяв йому батько. І коли до терміну залишаються лічені години, Джейк раптом прокидається посеред пустелі, без грошей і надій, в костюмі Санта-Клауса!І тому він летить, повзе, пливе, скаче, пробирається і навіть поганяє сани, аби тільки встигнути додому. Але його неймовірна подорож перетворюється на безупинну комедію, коли сотні диваків намагаються добитися у Санта-Клауса виконання їх нереальних бажань. І чим ближче Джейк до дому, тим ближче йому стає справжній сенс Різдва...

42. Сім'я напрокат (1997)



Головні герої – дівчина Кетлін і її донька, 7-річна Зої, які мріють про власний будинок. Напередодні різдвяних свят вони випадково зустрічають хлопця на ім'я Сем. Він дуже багатий і досить симпатичний. Сему потрібно укласти угоду з Ксав'єром Дель Кампо, бізнесменом з Мексики, який погано ставиться до холостяків. А Сем якраз все життя був холостяком. Чоловік знаходить вихід зі скрутного становища і просить, щоб Кетлін і Зої за солідну винагороду прикинулися його сім'єю. Мама з донькою дають згоду, і все повинно було пройти ідеально, але несподівано з'являється справжній тато дівчинки... Сем благає тата Зої почекати до закінчення Різдва і обіцяє винагороду. 

43. Подарунок на Різдво (1996)



Замучений роботою Говард Ленгстон спізнився на змагання з карате, де брав участь його син. Щоб загладити свою провину, він обіцяє синові купити будь-яку іграшку на Різдво. Син забажав Турбомена. Говард знову забуває про свою обіцянку. Коли Говард все ж згадує про обіцяне, то виявляє, що майже всі магазини закриті, а в останніх відкритих вже продані всі Турбомени. І тільки в одному ще є один екземпляр цієї іграшки, але на неї претендує інший покупець, який теж обіцяв своєму синові подарувати її.

44. Різдво щодня (1996)

У хлопчика Біллі все погано: посварився зі сестричкою, татові загрожує звільнення... і в баскетбол Біллі весь час програє. Але щойно він розплакався та вигукнув у розпачі «Не вірю в Санта Клауса!», як почалися різдвяні дива...

45. Санта-Клаус (1994)



У різдвяну ніч продавець іграшок Скотт Келвін випадково зіштовхує зі свого даху дивного дідка. До його неймовірного подиву, там же він виявляє припаркованного північного оленя. Поки незнайомець безпомічно борсається в заметі, Скотт з цікавості підхоплюється в сідло – і виявляється на Північному Полюсі, де головний ельф переконує його зайняти місце Санта-Клауса, що у цей момент лежить біля будинку Келвіна й не може виконувати свої обов'язки. Він погоджується, але одна справа – напнути на себе костюм і танцювати з діточками, і зовсім інша – бути справжнім Сантою, коли в тебе насправді росте борода, пузо, і на очах сивіє волосся. Такого веселого Різдва в нього ще не було…

46. Диво на 34-й вулиці (1994)



Маленькі діти щиро вірять в чудеса і завжди чекають найчарівнішого свята в році. А шестирічна Сюзан, у якої немає тата, не вірить, що Санта Клаус – справжній чарівник, адже мама давно відкрила дівчинці його «секрет». І хоча Сюзан, як і всі діти, складає свій різдвяний список для Санти, вона не розраховує отримати бажані подарунки в житті: новий будинок, тата і маленького братика.

47. Все, що я хочу на Різдво (1991)



Двоє дітей з Нью-Йорка, Ітон і його молодша сестра Хеллі, намагаються поєднати своїх батьків, Катерину і Майкла О'Феллон, що розлучаються. Перша перешкода на шляху до здійснення їх мети наречений Катерини -–Тоні Боєр. Але попри всі труднощі, щоправда не без допомоги Санта Клауса, їм все вдається. Адже на Різдво всі мрії обов'язково збуваються...

48. Кучерява С'ю (1991)



Двох бездомних шахраїв, Білла Дансера і сироту Сью з кучерявим волоссям, випадково доля приводить в багатий будинок юристки Грей Еллісон, яка дивує своєю безсердечністю навіть колег по роботі. Але раптом вона змінюється і починає турбуватися про долю дівчинки, а заодно і Білла...

49. Сам удома (1990)



Перший фільм «Сам удома» вийшов ще в 1990 році, і відтоді без нього не обходяться жодні зимові свята! Шалено смішна сімейна комедія одразу підкорила світ. Після такого успіху було знято ще чотири частини, та все ж найцікавішими виявилися ті, у яких зіграв Маколей Калкін, а саме перша і друга частини. Може ви вже й дивилися не раз і вже напам'ять знаєте всі пригоди, та дітям все одно буде дуже весело і смішно ще раз переглянути цей фільм. Отже, велика родина Маккаллістерів з Віннетки відправляється на різдвяні канікули в Париж, але в метушні зборів забуває найменшого сина вдома самого...

50. Різдвяні канікули (1989)



Довгоочікуване возз'єднання великого американського сімейства в переддень Різдва перетворюється на справжнє стихійне лихо. Хоч як Кларк Грісуолд хотів влаштувати найкраще Різдво своїй родині, йому вдалося його зробити дійсно незабутнім – ось тут ялинка вже вся у вогні, а тут індичка вибухає... Оце так свято!

{{read_more|Читайте також| 5828, 4515}}

Приєднуйтесь до нашої сторінки і групи у Фейсбуці, спільнот у Viber та Telegram

Поширити у соц. мережах: