Osvitanova.com.ua

Яскраві фото завжди  надають події презентабельності та посилюють WOW-ефект дійства. Думаю, кожен бажає, щоб його захід мав саме такий присмак. Але великі затрати на яскраве оформлення не кожному по кишені, коли ще є купа інших організаційних питань та витрат.

Хочу сьогодні вас переконати у тому, що для того, щоб зробити ваш івент особливим та яскравим, можна обійтися абсолютно мінімальними витратами.

Я займаюся розробкою програм таборів та Школи вихідного дня у КМДШ, кожна наша субота присвячена окремій темі єдиного блоку і має бути яскравою, тому я знаходжу способи, як розкрити тему найкраще і хочу поділитися своїм напрацюванням та ідеями.

Тож, ловіть «лайфхаки» для фотозон, створених власноруч, – легко, доступно та мобільно (багаторазове використання)!

Варіант 1. Грифельна стіна

Популярна і дуже зручна ідея з пофарбованою грифельною фарбою стіною, по якій дуже зручно малювати крейдою, дає змогу втілити всі ваші фантазії, якщо фарба ще й магнітна, то ви знайшли супермегавинахід для втілення всього вашого творчого потенціалу та креативу!

Варіант 2. Банер з логотипом  або однотонний універсальний

Ви можете один раз замовити в поліграфії такий універсальний банер та використовувати безліч разів, оформлюючи його під тематику, використовуючи будь-які наліпки, картинки, просто, надруковані на кольоровому принтері.

Варіант 3. Рамка

Це може бути:

рамка своїми руками під тематику заходу; готова багетна рама, яку можна декорувати під захід;

зроблена під замовлення  ПВХ-рамка  з лого табору, клубу, школи, яку можна кожного разу оформлювати тематичними елементами заходу. І, повірте, це буде вашою фішкою.


Варіант 4. Яскравий фон 

Яскравий фон легко та доступно можна склеїти з кольорових картинок, роздрукованих на принтері або ж з яскравого подарункового паперу. Чудовим доповненням до будь-якої теми і яскравих фото стануть  стікери на шпажках, які також легко знайти  в інтернеті та надрукувати і вирізати, приклеївши до шпажок чи коктейльних соломинок силіконовим клеєм.


Варіант 5. Оформлення входу

Якщо ви любите малювати, то можна готувати тематичні атмосферні фотозони над входом.  До вашої уваги  пропоную фотозону «Динозавр», дуже атмосферна, викликає асоціації входу у пащу динозавра, чи печеру.

Поширити у соц. мережах: