Osvitanova.com.ua
Дата та час проведення:
09 Липня 2020 - 23 Липня 2020
09:00 - 22:00
Місце проведення:
с. Олександрія, Рівненська область
Рівне
Опис події:

Літо – це маленьке життя! Пропонуємо найцікавіший Лісовий табір Savvy-Forest! Щоб відволіктися від шумного міста та насолодитися природою та відсутністю гаджетів.

Щодня на вашу дитину буде чекати майстер-класи, досліди, винаходи, ігри, квізи, флешмоби, заняття із психології, англійської мови та тренінги із фінансової грамотності! З дітьми також займаються волонтери з інших країн (Туреччина, Китай, США)! Кожен день для дітей стає участю у відеозйомках авторського серіалу  Савікемп. Власна валюта табору савіки дає можливість мотивувати дітей на різні активності  та обміняти їх на подарунки. Щоденні тренінги-свічки об’єднують дітей і дають найголовніше, за чим діти їдуть до табору – друзі, підтримка та незабутні спогади.

Саме у таборі «Ти і Саві фабрика» дитина зануриться у загадковий світ нового та непізнаного, як і головний герой фільму «Чарлі і шоколадна фабрика». Квитки на Саві фабрику уже в продажі! Не проґавте аби ваша дитина стала одним із щасливчиків побачити усе із середини.

Локація: Рівненський р-н, с.Олександрія Вік: 8 - 16 років. 1 заїзд: з 9 липня по 23 липня. Ціна: 9200 грн Кількість місць: 70 Залишилось місць: 24 2 заїзд: з 26 липня по 9 серпня. Ціна: 9200 грн Кількість місць: 70 Залишилось місць: 2 3 заїзд: з 13 серпня по 24 серпня. Ціна: 7500 грн Кількість місць: 70 Залишилось місць: 43 Харчування: 5 разів на добу Трансфер: самостійний доїзд Волейбольне поле: + Футбольне поле зі штучним покриттям: + Страховка: +

 

Уся інформація за телефоном 068 204 99 02

Подробиці - https://savvynation.com.ua/lisovyj-tabir-savvy-forest/

Поширити у соц. мережах: