Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Школа

Дистанційний освітній заклад для учнів 1-11 класів «Атмосферна Школа»!

Ліцензована та єдина школа серед дистанційних, яка працює за вимогами очної, а всі лабораторні роботи викладають практики-ентузіасти із науковими ступенями.

Особливості «Атмосферної школи»:

* 25 000 авторських навчальних матеріалів;
* 400 безкоштовних е-підручників;
* понад 150 відео лабораторних робіт із природничих наук;
* доступ до уроків 24/7 та можливість навчатися у особистому ритмі;
* відеопрезентації, конспекти, тести для самоперевірки та додаткові матеріали в кожному уроці;
* чати та онлайн-консультації з учителями;
* забезпечення процесу складання ДПА та ЗНО.

Навчання в дистанційній Атмосферній школі можливо за пакетами «Учень», «Слухач» та «Екстерн».


Програми викладання

Атмосферна школа викладає за навчальною програмою, що затверджена МОН. Детальніше за посиланням: https://www.atschool.com.ua/navchalni-programi/

Наші ліцензії та документи: https://www.atschool.com.ua/dokumenty-ta-litsenziyi/


Вартість навчання

Навчання на пакеті "Учень PRO" - 3 900 грн/міс
Навчання на пакеті "Учень" - 2 500 грн/міс
Навчання на пакеті "Слухач" - 800 грн/міс
Навчання на пакеті "Екстерн" - 6 000 грн/семестр

Детальніше за посиланням відповідно:
https://www.atschool.com.ua/paket-uchen/
https://www.atschool.com.ua/paket-sluhach/
https://www.atschool.com.ua/paket-ekstern/


Вікові групи

Початкова школа (6 - 10 років)

Середня школа (10 - 15 років)

Старша школа (15 - 18 років)


Атестат державного зразка

Школа надає державний атестат


Додаткові умови:

Формат навчання

Хоумскулінг

Дистанційне навчання

Екстернат

Підготовка до школи

Майстер-класи

Літній табір

Мови

Українська

Англійська

Німецька


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Коментарі 23


avatar

Вікторія

Мій син вже два роки навчається в Атмосферній школі, і я дуже задоволена їхніми послугами. Педагоги виявили індивідуальний підхід до кожного учня, завжди готові допомогти та підтримати. Особливо хочу відзначити програму підготовки до ЗНО, яка допомогла синові підвищити свої результати. Також, дуже зручно, що навчання відбувається онлайн, це дозволяє учням гнучко планувати свій час і займатися у зручний для них час. Також кожен учень може створювати свій розклад та навчатися у тому ритмі, що необхідний саме йому. Рекомендую Атмосферну школу всім батькам, які шукають якісну та зручну освіту для своїх дітей.


avatar

Olya Viktorivna

Хочу висловити свою глибоку вдячність за такий важливий і високоякісний ресурс, який забезпечує ефективне навчання зручним та інтерактивним способом. Однією з особливостей, якою я особисто вражена, є високий рівень професійності вчителів та керівників, які постійно підтримують зв'язок з учнями та їх батьками. Наша сім'я завжди отримує оперативні відповіді на будь-які запитання або проблеми, що виникають під час навчання. Рекомендую цю онлайн-школу всім батькам, не пожалкуєте!


avatar

Яна Малаш

Одним із основних аргументів для вибору цієї дистанційної школи було підвищення успішності доньки. Тут можуть виявити всі слабі та сильні сторони дитини та зробити так, щоб дитина здобула максимальні знання та виявила в собі інші потенціали. Дуже Вами задоволені та рекомендуємо іншим записувати сюди своїх діточок.


avatar

Анастасія

[email protected]


avatar

Христина

Син був слухачем в вашій школі, сподобалось навчання як йому, так і нам, тому зараз впевнено переходимо на пакет учень. Платформа для навчання досить зручна, відображений розклад та контрольні. Також дуже зручно, що можна ознайомилюватись з результатами сина. Не менш важливим є те, що йому дійсно подобається таке навчання, тому що є багато відеоматерілів і йому досить цікавий такий формат. В контенті трапляються іноді неточності, але їх дуже швидко виправляють.


avatar

Оля

Мій перший рік без стресів, негативу до школи та поборів на штори. Я прийняла одне з важких рішень, переступила через засудження на користь моєї дитини. І перевела її до нової школи. Вперше школа у мене викликає захоплення та глибоку повагу від вчителів до адміністратора. Я жодної секунди не шкодувала, моя донька тут навчається! Дякую всій команді школи ! . Процвітання вам та розвитку!


avatar

Анастасія

О навчанні в цій школі у нас тільки позитивні відгуки. Дуже рада, що ми перевели нашу донечку до вас, тепер з"явилося більше вільного часу, адже розклад занять у атмосферній школі можно регульовати під свій розклад. Я, як мама тепер чітко розумію, що дитина вивчила, що щє потрібно подивитись, та які результати ми отримаємо. Настя з радістю займається у вашій школі, ніяких стресів, ніяких скандалів, все спокійно.


avatar

Люда

Мій син навчається зараз у сьомому класі і вже другий навчальний рік займається у Атмосферній школі. Ми почали займатися з другого півріччя минулого року, бо в звичайній школі син запустив навчання і не дуже ладив з однокласниками. Мені порадили цю школу і я відразу помітила позитив, дитина з задоволенням дивиться уроки, всі дисципліни - дуже зрозуміло викладені та наочно показані. А головне у дитини поліпшився настрій і покращилися загальні успіхі у навчанні.


avatar

Ulyana Veres

Дуже раді, що є така школа. Завдяки локдаунам, зрозуміли, що такий формат нам більше підходить. Всім задоволені. Те що в державній школі на сімейному форматі навчання, треба "вибивати" ... в "Атмосферна школа" стільки всього і уроки, і вебінари і консультації. Без зайвих стресів. Нам все підходить. Постійний контакт з куратором, з викладачами. Дякуємо, що ви є !


avatar

Анфіса Михайлів

Ми мешкаємо у заміському будинку і тому онука доводилося батькам возити на навчання в школу у Киів, а мені забирати. Після першого локдауна і переходу на дистанційне навчання у онука дуже понизилися оцінки і стали думати про репетиторів, але вибрали варіант набагато кращий цю школу. Тепер дитина вчиться вдома дуже зручно, не потрібно вставати засвітало, він с задоволенням дивиться уроки, а іноді і я з ним. І мені як бабусі стало набагато легше адміністрація завжди на зв'язку і простіше проконтролювати навчання.


avatar

Аліна

Нам ця школа підійшла ідеально, тому що не було можливості забирати дитину зі школи через складні життєві обставини. Та, виявилось, що навчання вдома може бути також дуже ефективним, якщо з дитиною займатися правильно. В школі підбирають сучасний метод викладання, вміють справді зацікавити дитину, щоб їй не було скучно. Також, дуже круто, що завжди можна проглядати прогрес дитини і бачити які теми потрібно підтягнути.


avatar

Вікторія

Ми з чьоловіком зупинили свій вибір на цьому навчальному закладі. По-пораді багатьох знайомих, вони у захваті від цієї школи. По-перше, ви постійно на зв"язку( з вчителем, або адміністрацією), по-друге особистий підхід до кожного учня, не має прихованих платежів, ціни нормальні, і головне що дітям подобається. Документи ми офомили швидко, взагалі без проблем, чекаємо на початок навчального року. Сподіваємось, що і нашій дитині цей заклад прийдеться довподоби)!


Дистанційне Навчання

менеджер

"Атмосферна школа"

Дуже дякуємо за Ваш відгук!


avatar

Anastasia

Шукати альтернативні варіанти отримання середньої освіти для дітей. Як варіант нам знайома порадила розглянути навчання в дистанційному навчальному закладі «атмосферного школа». Школа пропонує документи державного зразка, програма повна з докладними відеоуроками і іншими навчальними матеріалами, пропонують підготовку до здачі державних іспитів.


Дистанційне Навчання

менеджер

"Атмосферна школа"

Ми працюємо та розвиваємося для Вас!


avatar

Anastasia

Шукати альтернативні варіанти отримання середньої освіти для дітей. Як варіант нам знайома порадила розглянути навчання в дистанційному навчальному закладі «атмосферного школа». Школа пропонує документи державного зразка, програма повна з докладними відеоуроками і іншими навчальними матеріалами, пропонують підготовку до здачі державних іспитів.


avatar

Марина

«Учебный год в новой школе завершен 🏫 позади 7 классов. Мой первый год без стрессов, негатива к школе и поборов на шторы🤣 А что, так можно было? Знаете, без лишней скромности я горжусь собой! Я приняла одно из самых важных и судьбоносных, тяжелых решений, переступила через осуждения в интересах моего ребенка. И перевела её в новую школу. Это шаг в будущее. Этот год мы были не ленивый ученик и злая мать, мы были командой. В удивительном образовательном пространстве. Впервые школа у меня вызывает восторг и глубокое уважение от создателей школы и учителей до администратора. Я ни секунды не жалела, что Алиса здесь учится! Я горжусь этим☺️ @atschool.com.ua спасибо всей команде 🙏! С вами интересно (я тоже уроки подсматриваю☺️) и легко. Процветания вам и развития! До встречи в новом учебном году» «Вы действительно сделали всё возможное и невозможное. Вы умнички! Я и представить не могла, что родитель, ученик и школа могут быть одной слаженной командой. Вы сломали все шаблоны. Учёба действительно может быть интересной, администрация может быть другом, родители могу жить без стрессов. Спасибо за ваш труд! 👏👏👏👏👏👏»


avatar

Екатерина

Сын учится в Атмосферной школе. Решающим моментом при выборе школы для меня стало: 1 программа обучения соответствует программе обычной школы. 2 по окончанию школы выдается свидетельство точно такое же, как и при окончании обычной школы. 3 стоимость обучения очень доступная


avatar

Милена

Удобная платформа, заинтересованные учителя, у которых всегда можно проконсультироваться, интересные уроки, много свободного времени из-за наличия свободного графика - хороший вариант для тех учеников, которые предпочитают самообразование, спокойную обстановку и хотят больше времени посветить хобби и внеурочной деятельности.


avatar

Алла

Дочь учится в этой школе. У нее появилось больше свободного времени на секции, кружки и отдых. Можно заниматься удалённо, просмотреть урок в записи. Я считаю, что сделала правильный выбор. Дочь очень рада новой школе.


avatar

Ольга

Обрали та вступили до школи! Перші два дні навчання пройшли классно! :) Все подобається


avatar

Людмила

Очень понравились уроки в демоверсии. Если все наполнение будет таким, то это супер!


avatar

Захар

фантастичні лабораторні роботи!) і уроки)


Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

м. Київ, вул. Кирилівська 134-А, офіс 231

+38 (093) 170-03-98

+38 (067) 335-72-01

https://www.atschool.com.ua/

https://www.facebook.com/atmosferna.school

Написати повідомлення

Події

Події