Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Школа

AISU – сертифікована білінгвальна школа в Києві, де учні навчаються українською та англійською мовами, поєднуючи українську та міжнародну системи освіти.
У AISU діти навчаються з 3 років і до III курсу університету. Випускники отримують диплом міжнародного зразка, який визнається 2340 університетами в 90 країнах світу і дає можливість вступити без додаткових іспитів.
У школі працюють викладачі найвищої кваліфікації з новаторськими та творчими підходами до освітнього процесу. Це носії мови, і це люди, які творять середовище яскравих емоцій, вчать дітей не заучувати інформацію, а розуміти її.
Ми не просто готуємо дипломованих спеціалістів, ми формуємо успішну особистість. Основна мета школи - виховання допитливої, ерудованої і небайдужої молоді. Ми мотивуємо учнів бути активними, готовими проявляти міжкультурне розуміння та повагу, досліджувати світ і навчатися протягом усього життя.
Кожна дитина має свої здібності, і наше завдання – розкрити їх, розвивати, формувати компетенції й цінності. Ми досліджуємо навички та таланти дитини, розробляючи індивідуальну стратегію розвитку лінгвістичних, математичних, фізичних та творчих можливостей. В центрі позашкільної освіти для дітей працюють творчі гуртки та спортивні секції, які допоможуть маленькій особистості не лише на практиці застосовувати отримані знання, а й розвиватися всебічно. У кожного учня є особистий цифровий паспорт, який фіксує успіхи та відслідковує результати росту.
Школа має сучасну інфраструктуру: басейн з озоновим очищенням води без хлору, ортопедичні меблі, інтерактивні панелі останньої розробки. У AISU – власна кухня, де у кожної дитини своє меню. Шкільна бібліотека займає 100 кв м, і для нас дуже важливо створити для дітей світ пізнання літератури та мистецтва.
AISU – єдиний заклад освіти в Україні, який дає можливість навчатися на перших двох курсах американського вузу, не виїжджаючи з України. Ми підписали унікальні контракти з Chapman University, University of Oregon та Georgia Institute of Technology. Професори цих університетів є нашими амбасадорами і читають лекції нашим студентам. Ваша дитина має змогу поїхати до Сполучених Штатів Америки і вступити відразу на III курс, а по закінченню отримати американський диплом, який котується у всьому світі.
AISU – це сім’я, у якій кожна дитина особлива. Довірте нам свого малюка, і ви пишатиметеся не лише чуйною людиною і дипломованим спеціалістом, а особистістю, яка вільно володіє кількома мовами та відповідними компетенціями, достатніми для того, щоб претендувати на високооплачувану роботу у будь-якій точці світу.


Програми викладання

AISU – сертифікована білінгвальна школа в Києві, де учні навчаються українською та англійською мовами, поєднуючи українську та міжнародну системи освіти.


Вікові групи

Дошкільна (0 - 6 років)

Початкова школа (6 - 10 років)

Середня школа (10 - 15 років)

Старша школа (15 - 18 років)


Атестат державного зразка

Школа надає державний атестат


Додаткові умови:

Творчість

Театр

Музика

Спорт

Футбол

Баскетбол

Художня гімнастика

Шахи

KidFit (дитячий фітнес)

Бойові мистецтва

Мови

Англійська

Українська

Російська

Наука

Інформаційні технології (ІТ)

Логіка

Робототехніка

Матеріальна база

Окрема будівля

Дитячий майданчик

Басейн

У місті

Спортзал

Формат навчання

Підготовка до школи

Дистанційне навчання

Міні-садок

Майстер-класи

Сервіси

Організація свят

Екскурсії

Інклюзія

Довіз

Харчування

Спеціалісти

Психолог


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Коментарі 23


avatar

Даша

ПОЧЕМУ Я НЕ УЧУСЬ В ЭТОЙ ШКОЛЕ?! У НИХ СТОЛОВКА КАК У МЕНЯ РЕСТОРАН ТАМ ОДИН КЛАСС БОЛЬШЕ МОЕЙ КВАРТИРЫ


avatar

Наталія

Школа - супер! Дитина ходить з задоволенням. Вчителі виконують свою роботу навідмінно.


avatar

Олександр

Я, як батько, хотів би поділитися своїм досвідом про школу. Ми дуже задоволені цією школою, її вчителями та адміністрацією. Вчителі виявилися дуже відповідальними та знають, як заохочувати учнів до навчання та досягнення своїх цілей. Вони працюють з кожним учнем окремо, приділяють індивідуальну увагу та підтримку. Моєму синові дуже подобається відвідувати цю школу, він постійно зайнятий, активно бере участь у позашкільних заходах та програмах. Школа також забезпечує чудову комунікацію між вчителями та батьками. Вони регулярно повідомляють нас про події та активності в школі, а також про навчальні досягнення нашої дитини.


avatar

Оксана

Вже другий рік мої доньки відвідують Приватну Американську школу AISU (3 клас)та садочок(Pre-School).Сказати просто,що дуже подобається-це нічого не сказати.Діти у захваті від білінгвального (дві мови навчання - українська та англійська) навчання,сучасних викладачів,чудової матеріально-технічної бази.Старша донька знаходиться у школі до 18:00,де виконує домашнє завдання,а також створює с класом різноманітні проекти,відвідують шкільний кінотеатр(білети на який купляють за самостійно зароблені шкільні гроші),з задоволенням працює у бібліотеці,комп‘ютерному залі,та відвідує безліч гуртків.У школі поєднані сучасні методики навчання,від теорії до практики,що не може не зацікавити мою доньку у навчання.Також один з улюблених уроків - це урок плавання!Ще великою перевагою школи є безперервне навчання- з причин хвороби, або інших особистих причин,завжди можна приєднатись онлайн і продовжити навчання.Хочу зауважити,що Пані Марина та Пані Валерія,так проводять уроки,що ми навіть не відчуваємо,що заняття відбувається на відстані.


avatar

Олександр

1 клас, звісно хвилююча мить. Йдемо обирати школу всією родиною. В нашій команді окрім тата і мами ще експерт - бабуся. Звісно, у кожного свої очікування. Школа велика. Багато ігрових майданчиків і море штучної трави. Поряд озеро. Хороше, свіже повітря. На території власний город, діти з табору вирощують овочі і зелень. Чисто і затишно. Великі сучасні кабінети з куточком для відпочинку, столики для малювання, куточок для гри в шахи, лего на килимку. Кожен учень має свою поличку для навчальних матеріалів. Це зручно. Окремий вхід прямо біля класу. Весь комплекс послуг в одному місці, це нам дуже підходить: гуртки, басейн, психолог, логопед, повний день. По відгукам знайомих, все підтвердилося після спілкування з працівниками школи. Тестування пройшли цікаво. Головне для нас було те, що отримали детальні рекомендації. Віримо, що нашому першокласнику буде тут добре. Забула. Укриття звісно є. Це заспокоює сьогодні, трохи.


avatar

Кирил

Частная Международная американская школа и университет в Киеве на Позняках, для нас, родителей из другого города - это новые возможности для наших детей. Мы решились и перевозим детей в Киев для обучения в этой школе. У нас в городе таких школ нет. Обучение за международными и украинскими программами - это шанс подготовить ребенка к обучению в вузах мира и конечно в Украине , но уже на международных программах. Большие шансы успеть овладеть китайским языком, а это еще одна перспектива. Мы за перспективу и новые возможности.


avatar

Анастасія

Чудовий садочок! З дітками дуже гарно займаються, англійською та українською мовою, донечка часто розповідає нові віршики, пісеньки, колядки, багато занять на розвиток логіки, пам’яті, мови, дрібної моторики, творчості (аплікації, ліплення, малювання тощо). Загалом, у садочку дуже насичена програма, багато різноманітних занять - ранкова гімнастика, хореографія. Дуже смачне і різноманітне 5 разове харчування - були приємно вражені таким насиченим і справді якісним меню! Раді, що у групах небагато діток. Щодня з дітками гуляють і дуже гарно бавляться на своїй закритій території. Особливо приємно щодня отримувати у групу в вайбері звіт про проведений день, багато фото і відео. ? Раді, що обрали цей садочок ?


avatar

Cветлана

Частная школа AISU сегодня, даже в период карантина - это индивидуальный подход к нашим детям. Прекрасно организованные уроки в малых группах. Индивидуальные и групповые консультации. Интересные задания. Доступная подача материала. Наши дети успешно выполняют программу и не отстают в обучении.


avatar

Сергей

Искал школу для своей дочери. Нашел и рекомендую. На визите посмотрели школу. Помещение большое и просторное, большой плюс. Просто огромная территория с видом на озеро. Уютные классы, интерактивные панели, много комфортных зон для отдыха. Отдельные выходы и входы на территорию школы для классов. Очень комфортно прошли тестирование на английском и украинском языках. Ребенку и нам понравились учителя. Уверены, что нашей дочери здесь будет хорошо.


avatar

Наталія

Приватну школу AISU знайшли за рекомендаціями. Дякуємо своїм друзям. Вони переїхали до Києва в минулому році і вже рік навчаються в Міжнародній американській школі. Жодної хвилини не пожалкували. Подобається і дошкільне відділення і початкова школи. Найбільше подобається ідивідуальний підхід і те з якою любов"ю і наскільки професійно вирішуються всі питання. Сьогодні пройшли тестування. Хвилюємося, бо ще чекаємо на результати. Дитина вже обрала і після візиту до AISU сказав, що мені тут подобається, хочу навчатися в цій школі. хоча до цього візиту відвідав вже три школи в Києві. Ми віримо вибору свого сина.


avatar

Євгений

Высокое качество обучение и сама программа обучения, сильный состав преподавателей - эти два основных критерия повлияли на мой выбор где будет учится мой сын!


avatar

Oksana

Прекрасная частная школа. Очень домашняя, здесь соединили украинскую и международную программы. А для нас это возможность получить образования как в Украине, так и за рубежом. Очень важно, что школа имеет свое здание у озера, поверьте, очень большую территорию, бассейн, свое футбольное поле, вкусную еду, и очень доброжелательную, профессиональную и креативную команду. AISU лучше один раз увидеть, нет лучше почувствовать. Наши дети не хотят идти домой. Здесь их любят и развивают. "Мажоры" потерялись в здоровой среде. Для нас такая позиция коллектива очень важна. Уникальным является то, что наши дети могут реализоваться не только посещая кружки, секции и индивидуальные занятия, но и сами стать руководителями проектов. А им конечно это нравится. Именно поэтому самый любимый кружок "Интересная химия", потому что руководит им ученица 4 класса. Любимица младших школьников.


avatar

Вікторія

Приватний садочок відвідуємо вже рік. Проходимо підготовку до школи за міжнародною та українською програмою. Навіть зараз дистанційно все йде по графіку. Звісно, нам батькам, треба більше витрачати часу, але ми одна команда і зацікавлені в результаті. Повірте тут він є. Вихователі і вчителі щоденно проводять заняття і виконують програму. Продовжуються дистанційно проекти, цікаві заняття з мистецтва і спорту, звісно уроки. Задіяні максимальні ресурси і, звісно, креатив. Нашим дітям цікаво.Впевнені, що ми готові до першого класу.


avatar

Олександра

Міжнародна американська школа - це був вибір нашої доньки. Все ж таки вже 13 років. Перевагу віддала невеликій кількості учнів в класі, можливості вчитися в комфортних умовах: розуміють, доступно пояснюють, допомагають і скеровують у вивченні навчального матеріалу. Цікаво на уроках і все зрозуміло. Домашні завдання , в основному, робить в школі. Спочатку були сумніви, після звичайної школи, щодо вивчення всіх предметів не лише українською, але й англійською мовами. Впоралась. Страх перемогла, бо тут створені для цього всі умови. Якщо хочеш стати успішним, на тебе чекають в нашій школі. Наша родина рекомендує.


avatar

Елена

Приватна школа AISU приємно вразила. Візит проводить адміністрація школи. На всі запитання щирі відповідді. Підкупає те, що приміщення школи, хоч і добудовується, є власністю родини інвесторів. Тут навчаються їх діти. Повний цикл навчання від трьох років і все в одному приміщенні. Зручно, у нас троє дітей. Зацікавив проект 2+2. Перспективно навчати дітей в американських вузах в Києві. Дешевше і діти поруч. Відгуки про школу маємо від знайомих, які вже навчаються в цій школі. Найбільша перевага для них - це комфорт і індивідуальний підхід. Вирішили обрати Міжанродну американську школу і університет.


avatar

Ніна

Мы нашли школу для своих мальчиков. Нас интересовала не просто подготовка к школе, а возможность окунуть ребёнка в интересный мир обучения. Конечно нужно было поверить в еще молодую школу и ее возможности, но мы поверили. Коллектив школы создал для наших детей все условия, чтобы подготовить детей к поступлению в первый класс. Внимательная Медсестра, воспитатели и педагоги, тренера, учителя - носители языка, дружный детский коллектив и мы , родители, здесь всегда готовы принять новых детей. Своё большое здание и огромная территория ждут новичков.


avatar

Ніна

Мы нашли школу для своих мальчиков. Нас интересовала не просто подготовка к школе, а возможность окунуть ребёнка в интересный мир обучения. Конечно нужно было поверить в еще молодую школу и ее возможности, но мы поверили. Коллектив школы создал для наших детей все условия, чтобы подготовить детей к поступлению в первый класс. Внимательная Медсестра, воспитатели и педагоги, тренера, учителя - носители языка, дружный детский коллектив и мы , родители, здесь всегда готовы принять новых детей. Своё большое здание и огромная территория ждут новичков.


avatar

Ромаг

Найкращу школу на Позняках можна знайти на Драгоманова 1-в на березі озера "Сонячне". Прекрасний краєвид, величезна територія, розкішний власний стадіон. Шукали школу для сина 3 років. Ми не хотіли дитячий садок. Саме школу. Тому обрали AISU. Справжні уроки з математики, природознавства, мистецтва, розвитку мовлення - і англійською, і українською. Тут роблять все для того щоб діти думали англійською, а не лише говорили. Звичайно, Тут діти грають, смачно їдять і страшенно люблять свого тренера по футболу. Андрій для них авторитет. А ще дуже чекають відкриття класного басейну. Ми рекомендуємо прескул AISU. Вам до нашої родини.


avatar

Кира

Хочу поблагодарить руководство школы AISU! Благодаря вам, мой ребенок приходит домой и первым делом садится делать уроки!Сам! При переводе ребенка к вам в школу уже и не верила, что хоть что-то сможет помочь нам. Проблемы дисциплиной напрямую сказывались с успеваемостью. Вы просто спасли ему будущее. Отдельно хочу отметить просто замечательные кружки по китайскому языке и робототехнике! Спасибо вам большое!


avatar

Настя

Можу з впевненістю сказати , це найкраща школа ❤️ В AISU створені всі умови для розвитку кожної дитини як особистості, навчання, виховання та відпочинку. Кожний новий день для учнів це як свято! Тому що в AISU є всі інтерактивні технології для навчання, доброзичливі вчителі, смачна та корисна їжа і ..????? Так як це школа повного дня, дитина виконує всі домашні завдання у школі з вчителем , а додому йде відпочивати та проводити вільний час з найріднішими❤️?‍?‍? Великою перевагою є те, що в класах невелика кількість дітей(до 15) та два вчителя. Так як у дітей різні рівні знань , для кожної дитини виділяється час на індивідуальні заняття та за потреби даються додаткові завдання. Я працюю в цій школі вчителем 3 класу і знаю все з середини, кожного вчителя! Кожен вчитель- професіонал. З впевненістю можу сказати, що мої майбутні діти будуть ходити саме в цю школу, де її будуть поважати, цінувати, любити , розвивати та допомагати, а не цькувати! Кожній дитині тут раді!


avatar

Святослав

Ця приватна школа є найкращою для моєї дитини. Чому? Я довго шукав школу, де можуть поєднатися потреби і можливості. Кожен з нас ставить перед собою різні вимоги до приміщення, так сказати «фаршу», його оформлення, щоб басейн був, смачна їжа , і носії мови , і повний день, і гуртки і ... і …і… Я це знайшов, але , на мою думку я знайшов більше, мене тут чули і після тестування дитини зразу ж відповіли на всі потреби і сформулювали всі першочергові завдання для реалізації можливостей моєї дитини. Я довіряю свою дитину цій школі. Найіндивідуальніший підхід , де питання навчання і виховання є приорітетними, де розвиток особистості понад усе, де створені можливості для вступу в найкращі вузи світу і рідної неньки. Це найкраща школа для нашої дитини. Нам в AISU.


avatar

ірина

Ірина, 02.02.2020, 20:37 "Міжнародна американська школа і університет" - це приватний навчальний заклад, який вже сьогодні демонструє нові можливості для наших дітей. Нас вразив індивідуальний підхід, який так важко дійсно сьогодні знайти для конкретної дитини, і іноді непростої дитини. Учителі, які забезпечують білінвальне навчання українською і англійською мовами живуть своєю справою. Для них кожна дитина - це відкриття. Приємно було бачити вчителів - носіїв мови з різних країн світу, які спілкуються з дітьми нарівні. Так, діти у школі вивчають математику, фізику, хімію, інформатику та інші предмети англійською мовою.Не лише вчать англійську, але вже з трьох років діти вивчають інші предмети англійською мовою. Наша родина довірила своїх дітей колективу цієї школи. Тут майбутнє наших дітей.


avatar

Людмила

Найкраща школа та, де є унікальна команда. Серце школи це - наші вчителі. І ми познайомимо вас з кожним із них📚 Один з головних показників успішності AISU – сильний викладацький склад. Серед нас – 5 носіїв мов, кандидати наук, акредитовані викладачі IB системи, найкращі фахівці України. Та це не головне. Головне те, що кожен з них новатор, який уміє знайти підхід до будь-якої дитини. Кожен вчитель знає, до чого є схильність в того чи іншого учня, і розвиває ці здібності через свій предмет та шкільні проекти. Наш учитель зацікавлює дитину тим способом, яким вона може засвоїти інформацію. У нас навчаються аудіали, візуали, кінестетики, діскрети – і їм усім цікаво, завдяки різним технікам та методикам, індивідуальному та творчому підходу вчителів📝 Наші уроки проходять максимально наближено до реалій життя. Наш учитель – перш за все друг дитині, здатний опинитися на одному рівні з нею, щоб зрозуміти. Ми вигадуємо різні проекти, щоб виявити здібності кожної маленької особистості. Часто до реалізації цих проектів ми залучаємо і батьків, зміцнюючи таким чином трикутник «дитина-батьки-школа»🔺 У AISU викладають педагоги майбутнього. Вони вчать по-іншому. Ми не готуємо лідерів на примху сучасної моди. Ми шукаємо унікальність у кожній дитині. Хтось з наших учнів стане дипломатом, а хтось – талановитим організатором, у декого є здібності до креативу, а інший буде хорошим виконавцем. Ми створюємо середовище, в якому кожна дитина зможе бути успішною, отримати необхідний досвід і розвивати його далі✨ Наш педагогічний колектив – це наша гордість і наша перевага. Це справжня команда, яка розуміє один одного по очах, і для якої головне – абсолютна відданість своїй справі. Педагоги AISU вміють відчувати дітей і вкладаються у них за покликом серця – а на це не впливає жоден диплом🎓 Приходьте до нас, і самі переконаєтеся❗️


Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

вул.Драгоманова, 1в

+38(044)333-88-14

+38(050)344-00-44

https://aisu.school/ru/home

https://www.facebook.com/aisueducationscho...

Написати повідомлення

Карта


Дописи