Раз на тиждень ми відправляємо для вас дайджест з найкращими публікаціями

Загальний опис

ВИД ЗАКЛАДУ - Інше

Українська школа культурної дипломатії – це організація, платформа, що здійснює освітні програми у сфері міжнародних відносин, зовнішньої політики, культурної дипломатії, культури та мистецтва.

Це простір для комунікації між різними ланками громадянського суспільства та інститутами влади, а також - можливість переймати досвід у культурній дипломатії та дотичних до неї сферах і тематиках.

Це неформальна освіта у сфері міжнародних відносин і дипломатії, що є якісним і практичним доповненням до формальної освіти для всіх тих, хто вивчає зовнішню політику, займається нею.

Програми Української школи культурної дипломатії будуть корисними всім, хто зацікавлений в отриманні якісних знань і професійному зростанні, незалежно від базової освіти, віку та місця проживання.

Школа реалізовує освітні програми у формі лекцій, тренінгів, семінарів, майстер-класів, авторських курсів, конференцій, круглих столів тощо.


Вартість навчання

Залежить від типу програми

Інформацію про вартість дізнавайтеся на сайті


Атестат державного зразка

Школа не надає державний атестат


Додаткові умови:

Формат навчання

Дистанційне навчання

Вечірня школа

Мови

Українська

Англійська


Залишити відгук

0/2000 символів використано

Коментарі 1


Анатолій Матвійчук

[email protected]

"Народний артист України"

кроспостинг "Свічка пам"яті" https://www.facebook.com/amatviychuk/


Якщо ви зареєстрований користувач і хочете додати коментар то вам потрібно увійти, або ви можете додати коментар нижче анонімно.

Адреса

https://usculd.org

https://www.facebook.com/USCULD

Написати повідомлення
Події