Osvitanova.com.ua

Німецький цифровий дитячий університет дасть змогу дітям від 8 до 12 років в сучасній ігровій формі вивчати актуальні предмети. При цьому навчатись в закладі можна буде безкоштовно і онлайн.

 

 

Відтепер українські підлітки зможуть безкоштовно вивчати природничі науки, технології та німецьку мову у дитячому університеті. Goethe-Institut відкриває в Україні Німецький цифровий дитячий університет. З 12 листопада онлайн-платформа стане доступною для реєстрації.

В дитячому університеті буде три факультети: «Людина», «Природа» і «Техніка». На першому розглядаються такі теми як медицина, культури інших народів, їжа, мистецтво і спорт. Напрямок «Природа» досліджує рослинний і тваринний світ, а «Техніка» – це факультет, де діти вивчають будову і функції різних приладів.

«У дітей виникає тисяча запитань про те, як влаштований світ. Німецький цифровий дитячий університет підхоплює цю цікавість і дає можливість познайомитися з різними сферами знань в ігровій формі і одночасно заглибитися в німецьку мову», — розповідає керівниця мовного відділу Goethe-Institut в Україні Сюзанне Бекер. При цьому заклад використовує інноваційну методику CLIL – Content and Language lntegrated Learning. Він пробуджує у дітей спостережливість, а також стимулює вивчення іноземної мови у конкретних ситуаціях і підтримує креативне мислення.

Варто зауважити, що навчання буде подібне до гри. В процесі учасники мають збирають значки і отримувати нові титули – студента, бакалавра, магістра, доктора і, нарешті, професора.

Поширити у соц. мережах: