Osvitanova.com.ua

Добірка веселих, повчальних та зворушливих короткометражних анімаційних фільмів про дружбу, життя у дикій природі, пригоди та проблеми, із якими стикаються звірі.

Коротка історія про лисицю та мишу/The Short Story of a Fox and a Mouse

Трапляються ситуації, коли твій запеклий ворог стає другом. Ця історія розповідає, як хижа лисиця двічі врятувала мишу, хоча… спочатку сама полювала на неї.

Подарунок/The Present

Іноді ми відмахуємося від дружби, зачиняємось вдома та сидимо наодинці. Але якщо твій друг — цуценя, яке хоче уваги, ігор та розваг? Доведеться встати та вийти надвір, щоб підтримати улюбленця та самому не ховатися від світу. Цей мультфільм також допоможе пояснити дітям проблеми та потреби особливих людей.

Забери мене додому/Take Me Home

Прекрасний мультфільм, який дає зрозуміти юним глядачам просту істину — зовнішня краса не найголовніша у світі річ. Головне, який у тебе прекрасний внутрішній світ. Героїня цієї стрічки обирає поміж лагідною дворнягою та манірним пуделем. Додому разом із новою хазяйкою їде дворняжка!

Пісочник/Piper

Чи бачили ви колись, як живуть пісочники? Герой цього мультфільму — пташеня пісочника, що пізнає світ, вперше потрапляючи на берег моря. Стрічка була знята аніматорами студій Disney та Pixar.

Ківі!/Kiwi!

Мотивуюча стрічка для тих, хто прагне літати, навіть не маючи крил. Відважний птах ківі робить усе можливе для здійснення своєї мрії і досягає її, але дуже нестандартним шляхом.

Дівчинка та лисиця/The Girl and the Fox

Світ тварин контрасний — цієї хвилини вони милі та пухнасті, а вже наступної спрацьовує інстинкт, й вони ладні вас вкусити. Зрозуміти, чому це так, чому лисиця, що вбила курку, може врятувати життя дівчинці, яка захотіла помститися хижачці, допоможе цей філософський мультик.

Не полишайте своїх тварин/Do Not Abandon Your Pet

Чи знаєте ви, що трапляється із домашньою твариною, коли її виганяють з дому? Чи знаєте ви, навіщо люди так чинять із песиками, котами та пташками? Ця стрічка покаже, як почувається собака, від якого відмовились люди.

Нехай тварини живуть/Let the Animals Live

Пластиліновий фільм від ізраїльських аніматорів покаже, чому тваринам потрібен прихисток, повага та любов. На відміну від попередньої стрічки, ця — із щасливим кінцем.

Навряд чи/Barely There

У кожного є мама, і кожен має право любити її, навіть якщо ти — мале біле ведмежа. Ведмедик загубився і у пошуках мами натрапив на монстра-мисливця, але той пішов під лід. І ось нарешті малюк зрадів, побачивши хатину, — може мама там? Але навряд чи… Дуже емоційна стрічка, тому рекомендуємо її підліткам, або до сумісного перегляду батьків із дітьми.

Мрія/Dream

Цей короткометражний анімаційний фільм-мюзікл також радимо підліткам, бо там демонструються психологічно важкі моменти. Стрічка розповідає, якого болю завдають люди тваринам, займаючись браконьєрством, полюючи або допускаючи аварійні ситуації на нафтовидобувних станціях.

Фото: кадр із стрічки «The Girl and the Fox»

Поширити у соц. мережах: