Osvitanova.com.ua

29.09-01.10.17 у м. Київ відбудеться Перший Всеукраїнський освітній хакатон, який збере понад 500 учасників, 60 спікерів та експертів і стане епіцентром нових ідей та реальних розробок у сфері освіти.

Навіщо?

Ми прагнемо створити платформу, яка об`єднає найактивніших людей, рушіїв змін в освіті. Тільки взаємодіючи, допомагаючи один одному та обмінюючись досвідом можна створити екосистему якісних змін в освіті, яка стане джерелом не просто окремих проектів, а систематичних покращень та перетворень.

Як це буде відбуватись?

Хакатон - це захід, під час якого команди працюють над конкретним рішенням певної проблеми. Через 3 доби інтенсивної роботи кожна з команд представляє свій продукт (стратегію, бізнес - план, методологію, додаток, вирішення питання, курс) перед журі. Переможці хакатону отримають матеріальні винагороди та підтримку під час доопрацювання та запуску своїх проектів.

1-ий день хакатону буде присвячений знайомству учасників різних напрямків, формуванню команд, а також усвідомленню цілей та розумінню плану дій на найближчі дні.

На 2-ий день учасники активно працюватимуть над проектами. Вдосконалюватимуть їх завдяки порадам менторів, пітчитимуть один перед одним, отримуючи зворотній зв'язок. Також буде можливість послухати провідних спікерів та відвідати майстер класи.

3-ій день буде спрямований на фінальне доопрацювання, підготовку виступів та презентацій проектів. Відбудеться захист розробок перед жюрі та нагородження найкращих з них.

Хто учасники?

500+ вчителів, власників освітнього бізнесу, організаторів соціальних проектів, школярів, студентів, громадських активістів, батьків та небайдужих до майбутнього освіти зберуться разом, щоб за три доби інтенсивної роботи в командах створити продукти, що будуть рішенням конкретних проблем у наступних галузях:

дошкільна освіта державні школи альтернативна освіта ВУЗи IT освіта бізнес освіта освіта для вчителів інклюзивна освіта освіта майбутнього Life Long Learning 

Місце проведення?

Національний комплекс «Експоцентр України» ( ВДНГ), павільйон №1

Посилання на подію у фейсбуці: http://bit.ly/2ujH9X0
 
Організатори:

Ангели школи - громадський рух і онлайн платформа для взаємодії шкіл з успішними людьми.
EduShifts Ukraine - світовий рух спрямований на об’єднання активістів та втілення локальних якісних змін в освіті. 
Національний комплекс «Експоцентр України» ( ВДНГ) – організатор міжнародних та національних виставок і ярмарків, потужний демонстраційний центр досягнень України в економічній, науковій, виробничій, гуманітарній та інших галузях.

Поширити у соц. мережах: