Osvitanova.com.ua

Добірка книг, які зацікавлять, порадять, підкажуть та просто допоможуть провести час із користю. Дізнаватися про нове та спостерігати, як змінюєшся сам та ті, хто поряд. Є у цьому щось неймовірно-привабливе... 

ДУГ ЛЕМОВ. МАЙСТЕРНІСТЬ УЧИТЕЛЯ

Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся про низку ефективних методик навчання. Автор наголошує, що попри те, що ці методики можуть здатися вкрай простими та де в чому навіть банальними, вони практично будь-якому педагогу допоможуть стати справжнім асом своєї професії.

 

ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ УЧНІВ

Посібник пропонує велику кількість методів і прийомів для інтерактивного навчання й розвитку критичного мислення – всього близько шістдесяти. Автори надають у тексті практично стенограму кожного уроку, що містить повний опис діяльності як вчителя, так і учнів.

 

АННА ВІНЕВСЬКА. МЕТОД КЕЙСІВ У ПЕДАГОГІЦІ. ПРАКТИКУМ ДЛЯ УЧИТЕЛІВ

У посібнику два розділи: схема складання і розв'язання педагогічних кейсів; самі кейси і ситуації. Пропонуються кейси різної тематики: взаємодія педагога з дітьми, що мають певні порушення розвитку, взаємодія педагога і учнів у конкретних навчальних ситуаціях, взаємодія педагога і батьків і ін.

 

ЯНУШ КОРЧАК. ПРАВИЛА ЖИТТЯ: ПЕДАГОГІКА ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ

Щоб полюбити дитину, треба її прийняти. Щоб прийняти, слід зрозуміти. А щоб зрозуміти, потрібно її знати. Ось про що ця книжка...

 

СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ПОЗАШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

У посібнику узагальнено матеріали з досвіду роботи педколективів позашкільних навчальних закладів Сумської області. Висвітлюються педагогічні, методичні та організаційно-технологічні аспекти роботи, розкриваються особливості розроблених і впроваджених методик формування творчих здібностей вихованців дитячих творчих об’єднань.


 

Поширити у соц. мережах: