Osvitanova.com.ua

 

Опікунська рада техаської The Three Rivers Independent School дозволила карати дітей побиттям за допомогою спеціальної дерев’яної лопатки, яка називається паддл. Покарання буде можливо тільки одноразово і з дозволу батьків учня.

В Техасі тілесні покарання для дітей є дозволеними. В офіційних документах вони визначаються як «умисне заподіяння фізичного болю через удар, ляпас або будь-яке інше застосування фізичної сили, що використовується як засіб приведення до дисципліни».

За правилами, тілесні покарання можливі в школі, тільки якщо їх схвалить спочатку опікунська рада, а потім дозволять батьки конкретної дитини. «Якщо батькам це здається некомфортним – питання закрите», – запевняє суперінтендант шкільного округу Мері Спрінгс. Нову практику в педагогічний процес The Three Rivers Independent School обіцяють впровадити з початку 2017 навчального року.

Варто зауважити, що на 2017 рік тілесні покарання дозволені в 19 американських штатах, переважно розташованих на півдні країни. При цьому в північних регіонах їх почали забороняти ще в середині XIX століття.

Поширити у соц. мережах: