Osvitanova.com.ua

Існує думка, що кращий спосіб донесення інформації до дитини - у грі. Дитина переймається навіть маленьким дослідом, якщо вона зробила його сама. Користі від таких дослідів багато: по-перше, ваше чадо на канікулах відірветься хоч на трохи від монітора і з подивом зрозуміє, який великий і загадковий світ нас оточує. По-друге, на практиці легше зрозуміти фізичні, хімічні та інші закономірності. По-третє, батьки й самі їх згадують - і дивуються разом з дітьми. Ну і безсмертне дитяче прагнення щось утнути знаходить оптимальне мирне русло! Закордоном навчання через експерименти і застосування знань на практиці вже давно використовується для освоювання матеріалу. Дошкільнят батьки водять до інтерактивних музеїв і таким чином зацікавлюють наукою.

Якщо ваша дитина ненавидить хімію та протестує її навчання - ми вас розуміємо. І знайшли вихід. Благо, що у наш вік цифрових технологій можна організувати цікаве вивчення наук просто вдома. Тож створити власну хімічну лабораторію, Без проблем. "Освіта Нова" зробила підбірку хімічних дослідів, які цікаво провести не лише дітям, а й дорослим. Старшим дітям ці експерименти покажуть, що наука - цікава річ, і варто нею займатися. Для молодших ви станете просто чарівником, показуючи такі дива. Тож - починаймо хімічити.

Відеоресурс, розрахованний на дітей підліткового віку та дорослих. Серед відеоматеріалів можна знайти і рецепт як приготувати смачний маршмелоу, і як зробити саморобну бомбу чи перди. Деякі відео починаються з застереження, що такий експеримент самостійно краще не повторювати. Роліки з даного відеоблогу просто цікаво подивитися, але ніяким науковим поясненням вони не супроводжуються.
Мова, на якій розповідає відеоблогер: російська.

 

Ця відеодобірка містить відеоексперименти, що можна легко та безпечно зробити вдома та таким чином привити в дитині любов до хімічних експериментів. Хімічні експерименти супроводжуються поясненням з наукової точки зору але досить простою "зрозумілою" мовою. Більшість компонентів, що можуть знадобитися легко знайдуться в будь-якій оселі або в найблищому супермаркеті.
Мова супроводу: російська.

 

Відеодобірка з експериментами, що можуть бути легко повторені вдома навіть дитиною самостійно. Кожен дослід має пояснення з наукової точки зору але простою, доступною для розуміння мовою. В експериментах використовуються продукти харчування та побутова хімія, що є в більшості звичйних осель. Кожен випуск супроводжується цікавими фактами про речовиини, що використовуються в ході експерименту.
Мова супроводу: українська.

 

Відеоблог, що містить цікаві відеоматеріали про різні елементи хімічної таблиці Менділєєва, їх хімічні та фізичні властивості. Кожне відео починається з застереження, що експерименти, які показуються в відео є опасними та повторювати подібні досліди не рекомендують. Подібні відеоматеріли будуть цікаві дітям старшого шкільного віку та дорослим. Мова супроводу: російська.

 

Вода в нашому житті відіграє важливу роль, чому б не дізнатися про неї трішки більше? Відеодобірка містить експерименти різних рівнів складності, але відтворюваних в домашніх умавах. Відеоролик буде цікавий дітям старших класів та дорослим.
Мова супроводу: російська.

 

Відеоролик розрахований для дітей. Експеримент проводить дівчинка у ролі професора, яка легко справляється з завданнями. Також озвучене прохання не робити експерименти самим а долучати батьків. Експеримент цікавий, хоча він не супроводжуються поясненням з наукової точки зору. Мова супроводу: російська.

 

Відеоролик розрахований для дітей. Дівчинка у ролі професора навчає робити відомий всім пластилін Play Doh своїми руками. В експерименті використовуються легкодоступні продукти харчування та побутова хімія. Мова супроводу: російська.

 

Відеопідбірка з семи експериментів буде цікавою дітям старших класів та дорослим. Відео супроводжується поясненнями з наукової точки зору. Більшість компонентів, що можуть знадобитися легко знайдуться в будь-якій оселі або в найблищому супермаркеті.
Мова супроводу: російська.

 

 

Поширити у соц. мережах: