Osvitanova.com.ua

"Хочу вибирати професію не тільки із заробітної плати, а й так, щоб було в кайф", – учень 10 класу Вальдорфської школи. Як в Києві запустилася перша онлайн-платформа ChoiZY.

15 травня запустилася перша в Україні онлайн-платформа, яка допоможе школярам визначитися з майбутньою професією.

ChoiZY – це перша безкоштовна і дуже масштабна онлайн-профорієнтаційна платформа для підлітків. За допомогою лекцій від покоління Y, проект допомагає обрати професію поколінню Z.

Досвід засновників компанії величезний. Уже чотири роки вони проводять профорієнтаційні табори і курси. За цей час було організовано 17 таборів і запущено 4 напрямки курсів.

«Відповідаючи на питання: «Що для Вас є головним при виборі онлайн-навчання?»,- більшість відповідає, що програма. Ми це розуміємо, тому наша робота над програмою онлайн-курсів буде максимально наближена до стаціонарного навчання та адаптована під кожного слухача. Максимум практики та основні сучасні тенденції. Нудьгувати не доведеться! », - говорить CEO & Co-Founder ChoiZY Олександр Павленко.

Учасники події прослухали шість захоплюючих лекцій від запрошених експертів. Кожен з них поділився особистим життєвим досвідом в різних професіях, таких як: депутат, керівник відділу продажів, журналіст, психолог.

Керівник відділу продажів і маркетингу Premier Hotel Rus 'Микола Устименко:

"Я, як керівник, часто перебуваю і на других і третіх ролях у команді. Я знаю сильні і слабкі сторони своїх колег і якщо я знаю, що людина сильна в певній темі, я відступлю і дам попрацювати команді. У нас в готелі проживає 600 людей, кожен з них різний, до кожного потрібно знайти підхід - вміння працювати з людьми, ось що важливо в готельно-ресторанному бізнесі. "

Учень 10 класу Вальдорфської школи Дмитро Соколюк, який теж виступив на презентації, зазначив:

«Для мене особисто, важливо бачити яскраву картинку, щоб професія мені зовні подобалась. Мені важливо кайфувати від роботи, а не тільки думати про те як побільше заробити.»

Засновник і головний редактор видання Platfor.ma Юрій Марченко, розповів про свій багаторічний досвід роботи журналістом:

«Я родом з друкованої журналістики й досі пам'ятаю: приходиш на 12 і йдеш в 10, підписавши останню смугу. А вранці тримаєш в руках готову газету. Я пам'ятаю це відчуття і це супер. Але зараз все відбувається швидше, тому що у нас з'явився інтернет.

Журналістика - це розповідь, а не історія. Ви ні в якому разі не міняєте світогляд соціальних груп, ви розповідаєте історію. Журналістика - це не тільки сидіти в хорошому місці, в хорошому костюмі і брати інтерв'ю у Леонардо Дікапріо, це і джунглі і небезпечні місця. Упевнений, що якщо зараз провести мікроскопічне опитування і запитати, що таке журналістика, більшість назве такі чудові видання, як «Сад і квіти», «Порадниця» і тд. У них є своя аудиторія - але це минуле ».

Також презентація проекту відбудеться у Львові 22 травня, о 19:00 в Готелі Жорж, за адресою: площа Міцкевича, 1.

Зареєструватися на подію:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-f_t0rX6IcCfKM5w75MoQHdjpZTSdMAiA0wRpArrTrwa_Jw/viewform?usp=send_form

Поширити у соц. мережах: