Osvitanova.com.ua

Вже менше ніж за місяць розпочинається основна сесія ЗНО, тож саме час визначити свої слабкі місця та допрацювати складні теми. Але періодично проходити тестування для перевірки знань корисно не лише школярам та абітурієнтам. Для прикладу, знати свій рівень знання іноземної важливо не лише для резюме, але й для ефективного планування наступних занять. Не зайвим буде також перевірити свої знання державної мови чи правил дорожнього руху. Тож ми підшукали платформи, де можна безкоштовно пройти тест та зрозуміти, які знання варто підтягти.

Osvita.ua

На сайті є окремий розділ ЗНО-онлайн. Можна пройти тест з 12 предметів (історії України, математики, географії, фізики, хімії, української мови та літератури, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов та навіть ЗНО в магістратуру). На сайті «ЗНО онлайн» розміщені тести, що складали абітурієнти під час зовнішнього незалежного оцінювання 2009-2018 років, а також варіанти тестів, що пропонувались вступникам до вищих навчальних закладів України під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2009-2019 років. А спосіб виконання тестів на сайті максимально наближений до реальних тестувань ЗНО. Після виконання завдань до кожного тесту надаються правильні відповіді та розраховується результат у тестових та рейтингових балах.

 iLearn 

iLearn — це відкрита платформа з онлайн-курсами для підготовки до ЗНО від команди громадської спілки «Освіторія». Окрім тестів на платформі можна знайти безкоштовні онлайн-курси та вебінари з української мови і літератури, математики, історії України, англійської мови, а також блок профорієнтації.

Be smart 

Проект, який дозволяє не лише перевіряти знання зі шкільних предметів, а й заповнити прогалини. Все, що стосується ЗНО, на сайті безкоштовно. Але крім цього, тут можна знайти платні курси з емоційного інтелекту, правильного харчування, таблиць Excel, основ менеджменту, ораторської майстерності, SMM тощо.

Exam English

Тут можна самостійно підготуватися до найпопулярніших міжнародних іспитів з англійської: Cambridge English, IELTS, TOEFL та інших. На сайті крім, граматики та словникового запасу, можна перевірити рівень Listening – сприйняття англійської на слух. Результат тесту надсилають на електронну пошту.

 ILS English

Онлайн-тест від британської мовної школи. В тесті 50 питань, які дозволяють перевірити свої знання з граматики та словникового запасу. Враховуючи кількість питань, не варто розпочинати тест, якщо маєте на це мало часу.

Тест на знання державної мови

Онлайн-тест нараховує 150 питань на знання граматичної будови мови, правопис слів, їх використання в різних функціональних стилях, зокрема в офіційно-діловому.

Тест на знання правил дорожнього руху 

Питання цього тесту повністю відповідають офіційному іспиту для кандидатів у водії у 2019 році в Україні. Тож тест стане корисним тим, хто прагне цього року отримати водійські права або ж досвідченим водіям, які слідкують за змінами в правилах.

Поширити у соц. мережах: