Osvitanova.com.ua

Не важливо, скільки років ви прожили – важливо, як ви їх прожили. Ці слова стали життєвим гаслом для Майкла Мітчелла, люблячого чоловіка і турботливого батька, який веде блог під назвою “Life for Her Years». У блозі Майкл ділиться своїми думками про те, щоб бути батьком і поради щодо батьківства з усіма чоловіками, які прагнуть стати чудовими татусями для своїх дочок.

Тутка пропонує вашій увазі 20 порад Майкла, які кожен татусь має взяти на озброєння

20. Любіть її маму. Коли вона виросте, вона полюбить і одружиться з тим, хто буде ставиться до неї так, як ви ставилися до її матері.

19. Морозиво покриває безліч огріхів. Дізнайтесь її улюблений смак.

18. Насолоджуйтесь кожною миттю разом. Незабаром спілкування зі старим чоловіком більше не буде для неї приємним. Життя дуже швидко втікає. Краще втішатися ним, поки ви ще можете.

17. Скажіть їй, що вона прекрасна. Скажіть це знову і знову. Колись фільм або глянцевий журнал спробують переконати її в протилежному.

16. Дозвольте їй їздити верхи на плечах – така звичка чудесна. Зробіть це зараз, поки у вас ще сильна спина, і вона ще крихітна.

15. Ніколи не пропускайте її дня народження. Через 10 років вона не згадає подарунка, який ви їй подарували. Вона буде пам’ятати, якщо ви не були на ньому присутні.

14. Ловіть кожен момент. Ваша дочка буде потребувати вас у своєму житті кожного дня. Чіпляйтеся за кожну нагоду бути з нею. Навіть в червоних кепках і синіх колготках.

13. Сьогодні вона йде по доріжці, щоб сісти на шкільний автобус. Завтра вона піде в коледж. Не пропускайте ці миті.

12. Навчіться довіряти їй. Дайте їй більше свободи, коли вона буде дорослішати. Вона прагнутиме виправдати очікування, які ви поклали перед нею.

11. Дозвольте їй зрозуміти, що вона завжди може повернутися додому. Що б не трапилося.

10. Для маленької заплаканої дівчинки немає нічого більш заспокійливого, ніж татова рука. Ніколи не забувайте про це.

9. Вона, ймовірно, захоче спати в ліжку з вами після кошмару. Це так добре.

8. Десь між тим, як їй виповниться 3-тій і 6-тий день народження, вона попросить вас одружитися з нею. Обережно поясніть все дитині.

7. Дозвольте їй качатися по траві. Це добре для її душі. Та й для вашої не так погано.

6. Якщо мама записує її на уроки плавання, ви також мусите потрапити до басейну. Не лякайтеся, якщо там немає інших татусів. Це їх вина.

5. Навчіть її, як замінити спущену шину. Але переконайтеся, що вона все одно зателефонує вам і покличе на допомогу, коли це станеться вперше.

4. Танцюйте з нею. Почніть це робити, коли вона маленька дівчинка або навіть коли вона є ще дитиною. Не чекайте до дня її весілля.

3. Купіть їй взуття, щойно вона почне ходити. Вона не захоче носити ваші старі капці.

2. Звісно, у вас дурнуватий вигляд, коли ви граєтесь в хованки. Але ви все одно повинні грати.

1. Завжди будьте разом. Будьте разом лише з однієї причини – потреби разом проводити час. Не варто просто сидіти, склавши руки, поки вона додає роки до свого життя… додайте життя до її років.

Чи згідні ви чи не згідні з цими правилами? Ви можете додати ще деякі поради до переліку?

Поширити у соц. мережах: