Osvitanova.com.ua

Нові освітні методики, дидактичні матеріали, кращі практики створення комфортного освітнього простору та досвід управлінців. Ці та інші новітні рішення презентують для учасників міжнародної виставки “Сучасні заклади освіти” та виставки освіти за кордоном “World Edu”. Вони стартують 14 березня 2019 року в Києві.

Цьогоріч до виставок планують залучити 750 учасників із 25 регіонів України. Також у заходах візьмуть участь іноземні партнери зі Словаччини, Польщі, Канади, США, Франції, Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Молдови, Ізраїлю та Румунії. Серед них - представники вишів та наукових установ, шкіл та дитсадків, закладів профосвіти, міжнародних освітніх агенцій тощо.

У межах виставок заплановано близько 70 тренінгів, семінарів, майстер-класів та інтерактивів. Під час них освітянам розкажуть, як правильно налагодити співпрацю школи та інклюзивно-ресурсного центру, комфортно адаптувати новий зміст освіти до навчального процесу, покращувати професійні компетентності та залучати до роботи інноваційні практики.

 

Відвідати платформи можуть освітяни, управлінці, а також ті, хто зацікавлений в успішному реформуванні національної освіти.

Дата: 14-16 березня 2019 року

Місце: м. Київ, вул. І. Мазепи, 13 (Київський Палац дітей та юнацтва)

Виставки працюватимуть:  14-15 березня - 10:00-18:00, 16 березня - 10:00-16:00.

Вхід вільний.

Організатором заходу є компанія «Виставковий Світ» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Поширити у соц. мережах: