Osvitanova.com.ua

Майстер-клас "Створи powerbank з персональним дизайном"

Для тих, хто часто заряджає свої гаджети та любить робити щось своїми руками. Зазвичай ми використовуємо не один електронний пристрій, який майже щодня потребує зарядки. Бувають моменти коли щось потрібно зарядити негайно і просто на ходу. Найкраще для таких випадків підходить power bank!

Коли: 08 Лютого 2019

Де: вул. Дорогожицька, 3, UNIT.City, корпус В1

Вартість: 550 грн

Фестиваль педагогічних ідей: для корекційних педагогів

Фестиваль педагогічних ідей:

це своєрідний майданчик для обговорення найбільш важливих педагогічних здобутків і аналізу практичних рішень у сфері освіти; це можливість почерпнути для себе нові ідеї, зарядитися натхненням від спікерів та колег, перейняти кращі розробки і поділитися своїми відкриттями.

Коли: 09 Лютого 2019

Де: Національна Академія Наук, Володимирська 55

Вартість: 600 грн

Як обрати кращу школу?

Вперше для батьків, які обирають приватну освіту для своїх дітей, Батьківська спілка проводить зустріч-дискуссію "Як обрати кращу школу". Виключно практичні поради та узагальнений досвід різних приватних та альтернативних шкіл.
Поради від практикуючих психологів, батьків, які мають досвід навчання своїх дітей в різних приватних та альтернативних школах м .Києва та Київської області.

Коли: 10 Лютого 2019

Де: бул. Лесі Українки, 23б, Kyiv, Ukraine, 01133

Вартість: 100 грн

Тренинг для подростков: Манипуляции

В эпоху информационного бума всё сложнее отличить правду от лжи, истину от выдумки, искренние чувства от манипуляции. А тем более это стало непосильной задачей для тонкой подростковой души. 

Коли: 12 Лютого 2019

Де: м. Київ, вул. Спаська, 1/2

Вартість: 300 грн

Англійська разом з мамою

Наш тренинг для ребят, которым хочется узнать о том, как работают компании, а возможно, даже сделать первый шаг в интересную профессию или начать планировать свой бизнес.

На нашем курсе ребята знакомятся с основными понятиями маркетинга, пробуют себя в сфере бизнеса, проводят маркетинговые исследования, создают свои бизнес-проекты, придумывают рекламу, продают и покупают, ведут переговоры, учатся искусству презентации, проводят пресс-конференции, учатся работать в команде.

Коли: 13 Лютого 2019

Де: онлайн вебінар

Вартість: 200 грн

Семинар Михаила Казиника: Школа Будущего

За последние сто лет все в человеческой жизни изменилось до неузнаваемости. Кроме школы. Уроки, предметы, учебники — все на месте. Поразительным образом мы хотим, чтобы наученные по-старому дети строили новый лучший мир.

Так быть не может. Эксперименты идут, и 15–17 февраля о своем впечатляющем опыте расскажет скрипач-виртуоз, музыковед, популяризатор классической музыки и педагог Михаил Казиник. В эпоху, когда интернет дает круглосуточный доступ к любой информации, он видит задачу школы в формировании ценностей. Главные — это любовь к красоте и жажда знаний.

Коли: 15 Лютого 2019 - 17 Лютого 2019

Де: Velyka Vasylkivska Street, 100, Kyiv, Ukraine

Вартість: 3300 грн

Семінар «Власний бізнес – дитячий садок. Інвестиції, ліцензія, управління»

Власний садочок – це ваша мрія? Ми допоможемо її реалізувати!

Що ви отримаєте на семінарі:

Крокову інструкцію отримання всієї дозвільної документації; Вміння правильно спілкуватися з контролюючими органами, знання всіх своїх прав та обов’язків. Рекомендації професійного юриста; Цілісне бачення свого бізнесу, з чого починати і що має вийти в результаті; Таблиці розрахунків прибутковості бізнесу; Розуміння, як вдало збудувати систему управління закладом дошкільної освіти; Робочий зошит, в якому Ви будете працювати на протязі всього семінару, а потім він стане Вашим провідником в реалізації Ваших цілей; Можливість заощадити більше, ніж коштує семінар.

Коли: 16 Лютого 2019

Де: вул. Градинська 1

Вартість: 2500 грн

2-ий Бізнес-Форум індустрії дитячого відпочинку та туризму

Цього року – ще більш детальне занурення в питання, які потребують вирішення та чіткого трактування у всіх аспектах індустрії ДИТЯЧОГО ВІДПОЧИНКУ та ТУРИЗМУ.

Коли: 21 Лютого 2019 - 22 Лютого 2019

Де: вулиця Льва Толстого, 57, Київ, 01032

Вартість: 3300 грн

Поширити у соц. мережах: